Direct contact opnemen?  Contact06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

Raambekleding voor uw draaikiepraam

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Draaikiepraam bekleding nodig?   

Draaikiepramen zie je steeds vaker. Ze zijn enorm handig, want je kunt zelf bepalen hoe ver je het raam opendoet en hoe. Zo kun je je raam ook opendoen als het regent en zal je raam niet kapotwaaien.  

Raambekleding draaikiepraam

Raambekleding voor een draaikiepraam  

Ook draaikiepramen hebben natuurlijk raambekleding nodig. Als het gaat om raambekleding zijn er verschillende opties. Zo kun je gaan voor Plissé, Duette en jaloezieën. Het systeem dat hiervoor wordt gebruikt heet Trufir. Dit wordt gebruikt bij draaikiepramen met een kunstof kozijn. De raambekleding wordt op het raam bevestigd dus zonder het gebruik van schroeven voor een mooiere afwerking. Dit zorgt dus voor een prachtig resultaat. Bij Gordijnenaanhuis vindt u de mooiste collecties raambekleding. Kies uit 150 verschillende kleuren en dessins. 

 

Afwerking van de raambekleding 

Afwerking van raambekleding voor een draaikiepraam. Natuurlijk wilt u ook dat het er allemaal mooi en strak uit ziet. Wij werken de raambekleding voor een draaikiepraam met kunststoffen kozijnen dus af op het glas. We gebruiken geen schroeven, zodat er en niks beschadigt en voor een beter resultaat. Overigens kunt u er dan ook altijd voor kiezen om ze weer mee te nemen, tijdens een verhuizing.  

 

Ongedierte in huis?  

Nou zult u ongetwijfeld last hebben van ongedierte in de zomerse maanden, waar u vanaf wil. Hiervoor zijn er verschillende oplossingen, namelijk; Inzethor draaikiepraam. Deze worden op maat gemaakt en is makkelijk te monteren. Zo kunt u dus het raam openzetten en houdt u het ongedierte buiten. U kunt ook kiezen voor en hor, dit is net even wat anders dan een Inzethor. Een Inzethor is namelijk makkelijk in gebruik, doordat je het erin en eruit kan halen en een hor zelf zit vast.  

  

De voordelen van raambekleding 

Ondanks het feit dat raambekleding de kamer er mooier en voller uit laat zien, zijn er meer voordelen die het met zich mee brengt. De voordelen van raambekleding zijn: 

Neem daarom zeker een kijkje!  

 

Onze service  

Wij komen bij u! In onze bus hebben we volledige collecties binnenzonwering en gordijnen bij ons. Geef uw huis een geheel eigen tint met persoonlijke raambekleding van Gordijnenaanhuis.com. Wij bieden uw advies op maat, bij u thuis!  

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Raambekleding draaikiepraam
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat.  Na gemiddeld 3 weken hangen wij het op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe   Gordijnen aan huis

Contact:

Jan Deemter

0651275117
info@gordijnenaanhuis.com

 

Sitemap

Onze producten: