Direct contact opnemen?  Contact06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

Raambekleding voor uw draaikiepraam

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Raambekleding voor uw draaikiepraam nodig? 

Draaikiepramen ziet u steeds vaker. Ze zijn enorm handig, want u kunt zelf bepalen hoe ver u het raam opendoet en hoe. Zo kunt u uw raam ook opendoen als het regent en zal uw raam niet kapotwaaien. Ook draaikiepramen hebben natuurlijk raambekleding nodig. Benieuwd welke raambekleding hier geschikt voor is? 

Raambekleding voor een draaikiepraam 

Als het gaat om raambekleding zijn er verschillende opties. Zo kunt u gaan voor plissé & duette en jaloezieën. Het systeem dat hiervoor wordt gebruikt heet Trufir. Dit wordt gebruikt bij draaikiepramen met een kunststofkozijn. De raambekleding wordt op het raam bevestigd dus zonder het gebruik van schroeven voor een mooiere afwerking. Dit zorgt dus voor een prachtig resultaat. Bij Gordijnenaanhuis vindt u de mooiste collecties raambekleding. Kies uit 150 verschillende kleuren en dessins.  

whatsapp image whatsapp image

Plissé & duette voor uw draaikiepraam

Plissé & duettes, het lijkt ontzettend op elkaar, maar zijn toch erg verschillend. Allereerst is de uitstraling ervan natuurlijk verschillend. Daarnaast is de lichtdoorlatendheid ook anders. Zo laat een plissé gordijn nog licht door, doordat er maar één laag stof is gebruikt. Hierdoor kun je ook de afwerking in de gordijnen nog zien. Duettes bestaan uit twee lagen stof, hierdoor is het meer verduisterend en is de afwerking ervan ook strakker. Wil je dus meer licht dan moet je gaan voor een plissé gordijn en wil je juist verduistering, ga dan voor een duette voor uw draaikiepraam.  

Afwerking van de raambekleding  

Natuurlijk wilt u ook dat het er allemaal mooi en strak uit ziet. Een goede afwerking van raambekleding voor uw draaikiepraam is daarom belangrijk. Wij werken de raambekleding met kunststoffen kozijnen af op het glas. We gebruiken geen schroeven, zodat er niks beschadigt en we een beter resultaat kunt creëren. Overigens kunt u er dan ook altijd voor kiezen om ze weer mee te nemen, tijdens een verhuizing.   

De voordelen van raambekleding  

Raambekleding zorgt ervoor dat de kamer er mooier en voller uit zal zien. Natuurlijk zijn er, naast dit voordeel, nog meer voordelen voor het hebben van raambekleding. We hebben ze voor u op een rijtje gezet: 

Onze service 

Wij komen bij u! In onze bus hebben we volledige collecties binnen zonwering en gordijnen bij ons. Geef uw huis een geheel eigen tint met persoonlijke raambekleding van Gordijnenaanhuis.com. Wij bieden u advies op maat, bij u thuis! Naast raambekleding voor uw draaikiepraam, kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor raambekleding voor uw badkamer, keuken en eventueel voor uw schuifpui

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?  

App naar 0651275117 of stuur een mail naar info@gordijnenaanhuis.com. We zullen daar dan snel op reageren. 

Maak een Afspraak

 

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Raambekleding draaikiepraam
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe   Gordijnen aan huis

Contact:

Jan Deemter

0651275117
info@gordijnenaanhuis.com

 

Sitemap

Onze producten: