Direct contact opnemen?   06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

Raambekleding voor uw keuken

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Raambekleding voor uw keuken: lees hier welke geschikt is

Bent u op zoek naar raambekleding voor uw keuken? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Wij helpen u met het uitkiezen van de meest geschikte raambekleding. Waar moet u rekening mee houden en welke raambekleding is geschikt voor in de keuken? 

Raambekleding op maat voor uw keuken 

Als u raambekleding gaat uitkiezen voor uw keuken, is het belangrijk om rekening te houden met de plaats van het keukenraam. Staat het raam boven het gasfornuis of boven de gootsteen? Houd dan rekening met het feit dat er spetters op de raambekleding terecht kan komen. Horizontale jaloezieën gemaakt van aluminium zijn in dit geval de perfecte keuze. Deze zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken. Verder is het natuurlijk belangrijk dat raambekleding past bij uw interieurstijl. Wat voor lichtinval wilt u? Wilt u graag privacy in uw keuken? Allerlei factoren om rekening mee te houden. Lichtinval, maar ook privacy? Dan kan een top down bottom up plissé gordijn een goede keuze zijn. Interesse in raambekleding van Gordijnenaanhuis? We komen graag bij u thuis langs om alles op te meten en u te voorzien van raambekleding op maat voor in uw keuken.  

Maak een Afspraak

Horizontale jaloezieën voor in uw keuken 

Houten jaloezieën zijn erg populair en zijn steeds vaker te zien in huishoudens. Geschikt voor in de keuken? Zeker! Maar het liefst niet in de buurt van de gootsteen en of het gasfornuis. De spetters die ontstaan bij bijvoorbeeld het afwassen kunnen op het hout terechtkomen. Hout en water gaan niet goed samen. Wilt u toch horizontale jaloezieën in uw keuken? Ga dan voor jaloezieën van aluminium. Hierbij kunt u de jaloezieën gemakkelijk afnemen als er vet of water op terecht is gekomen. Gaat het om raambekleding voor een raam die wat verder van het gasfornuis en gootsteen af staat? Dan is keuze voor houten jaloezieën geen probleem. Lees meer over onze horizontale jaloezieën.

Plissé gordijnen 

Plissé gordijnen zijn ook geschikt als raambekleding voor de keuken. Bij Gordijnenaanhuis.com zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in 150 verschillende kleuren en dessins. Zoals u hierboven al gelezen hebt, is de top down bottom up plissé gordijn een goede optie voor in uw keuken. Deze kunt u namelijk zowel omhoog als naar beneden bedienen. Zo behoudt u privacy en geniet u tegelijkertijd van een prettige lichtinval. Plissé gordijnen worden vaak verkocht om hun transparante werking, maar het is ook mogelijk om een (semi) verduisterend plissé gordijn te kiezen. Lees meer over onze plissé gordijnen.

plisse content

Vouwgordijnen 

Wilt u een warme sfeer creëren in uw keuken? Dan zijn vouwgordijnen de juiste keuze. Vouwgordijnen zijn gemaakt van stof en hebben de naam te danken aan de horizontale vouwen. Door middel van een bedieningskoord of –ketting bepaalt u gemakkelijk de lichtinval en het zicht naar buiten. Helaas kunnen er wel snel vlekken in komen te zitten, maar breng ze naar de stomerij en de vlekken zijn er weer uit. Bekijk meer over onze vouwgordijnen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen: eenvoudig en handig. Doordat ze eenvoudig in gebruik zijn, zijn ze geschikt voor in de keuken. Houd er wel rekening mee dat een rolgordijn in de keuken het meest ideaal is, wanneer het raam zich niet gelijk boven de gootsteen of het gasfornuis bevindt. Vet- en vochtspetters kunnen op de stof terechtkomen. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in drie types: verduisterende rolgordijnen, lichtdoorlatende rolgordijnen en transparante rolgordijnen. Lees meer over onze rolgordijnen.

rolgordijnklein

Raambekleding kopen voor uw keuken bij Gordijnenaanhuis 

Geschikt raambekleding kopen voor uw keuken doet u dus bij Gordijnenaanhuis. We komen graag langs om alles op te meten en geheel om maat te laten maken. We hangen de op maat gemaakte gordijnen zelfs bij u thuis op. Door middel van ons advies, hoeft u nooit voor verrassingen te staan en heeft u straks raambekleding in uw keuken dat perfect past. Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? App dan naar 0651275117 of vul ons contactformulier in via onderstaande button.  

Maak een Afspraak

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Raambekleding keuken
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe   Gordijnen aan huis

Contact:

Jan Deemter

0651275117
info@gordijnenaanhuis.com

 

Sitemap

Onze producten:

Informatie