Direct contact opnemen?  Contact06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

Horizontale jaloezieën

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Horizontale jaloezieën in Groningen op maat gemaakt door Gordijnenaanhuis.com

Horizontale jaloezieën zijn niet alleen heel mooi, het is ook nog eens een praktische optie! Functioneel en decoratief, met horizontale jaloezieën heeft u altijd het beste van beiden voor uw woning in Groningen. Bij gordijnenaanhuis.com leveren wij horizontale jaloezieën van de hoogste kwaliteit, perfect op maat gemaakt voor uw ramen. En om de jaloezieën nog decoratiever te maken bieden wij ontzettend veel mogelijkheden voor de afwerking van de horizontale jaloezieën.

Horizontale jaloezieën

Creëer uw eigen sfeer met uw persoonlijke horizontale jaloezieën

Raamdecoraties zijn erg sfeerbepalend voor een kamer, daarom is het belangrijk dat ze goed op het interieur aansluiten. Daarom denken we bij Gordijnenaanhuis.com graag met u mee! Om de jaloezieën decoratiever te maken bieden wij daarom verschillende mogelijkheden en werken wij alleen met de beste merken.

Met horizontale jaloezieën kan er eindeloos met het licht in de kamer gespeeld worden en heeft u altijd een goede lichtregeling. Behoefte aan een donkere kamer of toch een beetje schemering in uw vertrek in uw woning in Groningen? Met horizontale jaloezieën kunt u hier eenvoudig voor zorgen.

Maak een Afspraak

Uiteenlopende soorten gordijnen in Groningen

Naast horizontale jaloezieën hebben wij onder andere basic gordijnen, inbetweens en duo rolgordijnen in ons assortiment. Alle soorten gordijnen vindt u onder raambekleding. U kunt al deze gordijnen bestellen via de website en deze worden bij u thuis bezorgd in de provincie Groningen.

Horizontale jaloezieen

Eindeloze opties met horizontale jaloezieën

Om uw nieuwe horizontale jaloezieën helemaal uw eigen te maken heeft u veel verschillende mogelijkheden. Naast uw persoonlijke voorkeur heeft u heeft ook nog eens de keuze uit een aantal extra opties, zo kunt u de horizontale jaloezieën perfect laten passen bij de rest van uw woning in Groningen.

Bestel op maat gemaakte horizontale jaloezieën in Groningen bij Gordijnenaanhuis.com

Al onze horizontale jaloezieën worden bij u thuis opgemeten en op maat gemaakt. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u dus niet voor verrassingen te staan wanneer de raambekleding eenmaal hangt. Nadat alles is opgemeten bij u thuis, maken wij de gekozen horizontale jaloezieën op maat en hangen wij deze bij u thuis in uw woning in Groningen op. 

Heeft u een vraag over dit product of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Klik dan op de button hieronder!

Maak een Afspraak

Appen kan naar 0651275117 of stuur ons een mail:  info@gordijnenaanhuis.com

We zullen daar dan snel op reageren.

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Horizontale jaloezieën
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe   Gordijnen aan huis

Contact:

Jan Deemter

0651275117
info@gordijnenaanhuis.com

 

Sitemap

Onze producten: