Direct contact opnemen?  Contact06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

vouwgordijnen

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Vouwgordijnen op maat gemaakt door Gordijnenaanhuis.com in Groningen

Vouwgordijnen geven uw woning in Groningen een klassieke, warme en elegante look. Vouwgordijnen danken de naam aan de horizontale vouwen in de stof. Dit zorgt ervoor dat ze zich wanneer je ze optrekt of neerlaat niet oprollen, maar opvouwen. De lichtinval en het zicht naar buiten is in een handomdraai te bepalen door middel van een bedieningskoord of -ketting. Vouwgordijnen komen in verschillende varianten, zo zijn er bijvoorbeeld verduisterende vouwgordijnen en lichtdoorlatende vouwgordijnen.

Stijlvolle vouwgordijnen als raambekleding

Vouwgordijnen zijn zeer praktisch, maar tegelijkertijd om zeer decoratief. Wanneer het gordijn wordt opgevouwen is er optimaal zicht naar buiten. Het gordijn uitgevouwen is ideaal voor wanneer u privacy wilt. Bij Gordijnenaanhuis leveren we vouwgordijnen in verschillende stoffen. U kunt kiezen uit onder andere transparante, lichtdoorlatende en verduisterende vouwgordijnen.

vouwgordijnen aan huis

Met vouwgordijnen kunt u allerlei soorten stijlen in huis halen, van romantisch, tot klassiek of zelfs modern. Vouwgordijnen zijn ook erg makkelijk schoon te houden, gezien ze gemakkelijk verwijderd en opnieuw opgehangen kunnen worden. Vouwgordijnen nemen ook relatief weinig plek in, ze bedekken de ramen, maar hangen bijvoorbeeld niet over de radiator. Vouwgordijnen zijn daarom een goede opties voor smalle ramen en kleine woningen. Wij maken voor u de vouwgordijnen op maat voor uw woning in Groningen en omgeving.

Maak een Afspraak

Easy Glide vouwgordijnen van Vadain

Van onze volledige collectie gordijnstoffen kunnen er vouwgordijnen op maat gemaakt worden in het atelier van Vadain in Genemuiden. Dit atelier levert als enige het Easy Glide systeem. Een vouwgordijn met het Easy Glide Systeem van Vadain biedt veel voordelen.

vouwgordijnen

Ten eerste kunt u er de stof er eenvoudig uithalen en er weer in hangen. Daarnaast staat het vouwgordijn altijd onder spanning waardoor er geen rimpels in de stof ontstaan. Dit systeem geeft nét dat beetje extra aan uw vouwgordijn en is alleen verkrijgbaar bij Vadain via gordijnenaanhuis.com. Kijk hier voor de rest van de Vadain gordijnen die wij aanbieden.

Groot assortiment gordijnen

Gordijnenaanhuis heeft een groot assortiment gordijnen, dat wij altijd bij ons in de bus hebben. Bekijk vrijblijvend onze horizontale- en houten jaloezieën, rolgordijnen, duo rolgordijnen en meer!

Vouwgordijnen op maat bij Gordijnenaanhuis.com in Groningen

Alle vouwgordijnen die Gordijnenaanhuis levert, worden bij u thuis opgemeten, op maat gemaakt en vervolgens bij u thuis in Groningen en omgeving opgehangen. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u dus niet voor verrassingen te staan wanneer de vouwgordijnen eenmaal hangen. Door de de vouwgordijnen op maat te maken zorgen wij voor de perfecte fit in uw huis in Groningen en omgeving.

Heeft u een vraag over dit product of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

App naar 0651275117 of stuur een mail naar info@gordijnenaanhuis.com

We zullen daar dan snel op reageren.

Maak een Afspraak

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Vouwgordijnen
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe   Gordijnen aan huis

Contact:

Jan Deemter

0651275117
info@gordijnenaanhuis.com

 

Sitemap

Onze producten:

Informatie