Direct contact opnemen?   06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

Rolgordijnen

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Rolgordijnen Groningen op maat door Gordijnenaanhuis.com

Het rolgordijn: Nog altijd een mooi en modern product dat je veel tegenkomt tijdens een wandeling door Groningen. Met onze uitgebreide collectie rolgordijndoeken zult u zeker slagen. Rolgordijnen zijn een klassieke, maar toch ook moderne oplossing voor het bekleden van de ramen in uw woning in Groningen. Rolgordijnen zijn betaalbaar en daarmee een zeer aantrekkelijk alternatief voor andere typen raambekleding. In de uitgebreide collectie van Gordijnen aan huis is altijd iets nieuws voor uw interieur te vinden. Uni, dessin, transparant, lichtdoorlatend, verduisterend of zelfs screendoek rolgordijnen zijn leverbaar in heel veel doeken, kleuren, stijlen en overal in omgeving Groningen!.

Rolgordijnen

Typen rolgordijnen

Binnen de reguliere categorie rolgordijnen vallen drie types te onderscheiden:

Maak een Afspraak

Verduisterende rolgordijnen in Groningen

Bent u op zoek naar een verduisterende rolgordijnen in de provincie Groningen, dan heeft Gordijnen aan huis precies wat u zoekt. Onze rolgordijnen zijn toepasbaar voor verschillende vertrekken in uw woning waar u graag het licht tegen wilt houden. In veel gevallen wordt verduisterende raambekleding echter toegepast in de slaapkamer. De verduisterende werking van het gordijn zorgt ervoor dat u goed kunt slapen. Daarnaast zorgt dit type rolgordijn ervoor dat uw kamer in Groningen niet erg snel warm wordt. Naast licht is warmte immers ook een belangrijke factor die uw nachtrust bepaald.

rolgordijnen

Transparante rolgordijnen in Groningen

Net als met de lichtdoorlatende rolgordijnen geniet u met transparante rolgordijnen van uw privacy zonder in het donker te zitten. Gordijnen aan huis biedt namelijk transparante rolgordijnen op maat die deels het licht doorlaten en perfect aansluiten op de afmetingen van uw raam en het overige interieur in huis. Met onze transparante rolgordijnen voelt u zich vrij en kunt u optimaal genieten van elk deel van uw huis.

Maak een Afspraak

lichte rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen in Groningen

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor vertrekken waar u graag licht hebt, maar u toch behoefte heeft aan privacy. Last van Groningers die naar binnen kijken in bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken? Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn hiervoor de oplossing. Licht wordt doorgelaten, terwijl mensen niet in staat zijn om uw prachtige Groningse woning binnen te kijken.

Verschillende kleuren rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Zo worden groene, grijze en taupe rolgordijnen veel gebruikt bij landelijke en industriële inrichtingen. Groene rolgordijnen matchen goed met een landelijk interieur. Tegenwoordig kiezen ook veel mensen voor een industriële inrichting, grijs en taupe rolgordijnen passen goed bij een industriële inrichting. Andere veelgebruikte kleuren rolgordijnen zijn zwart en wit. Zwarte en witte rolgordijnen zie je vaak terug bij strakke inrichtingen.

Maak een Afspraak

transparant rolgordijn

Diverse typen gordijnen in Groningen

Naast rolgordijnen hebben wij onder andere horizontale jaloezieën, vouwgordijnen, plissés en duettes in ons assortiment. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs in de provincie Groningen met uiteenlopende modellen en kleuropties.

Rolgordijnen op maat gemaakt

Alle rolgordijnen die Gordijnen aan huis leveren in de omgeving van Groningen, worden bij u thuis opgemeten, op maat gemaakt en vervolgens bij u thuis opgehangen. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u dus niet voor verrassingen te staan wanneer de rolgordijnen eenmaal hangen.

Heeft u een vraag over dit product of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

App naar 0651275117 of stuur een mail naar info@gordijnenaanhuis.com

We zullen daar dan snel op reageren.

Maak een Afspraak

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Rolgordijnen
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe   Gordijnen aan huis

Contact:

Jan Deemter

0651275117
info@gordijnenaanhuis.com

 

Sitemap

Onze producten:

Informatie