Direct contact opnemen?   06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

Raambekleding badkamer

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Raambekleding badkamer: welke moet u kiezen?

Op zoek naar raambekleding voor in uw badkamer? Elke badkamer is anders, voor elke ruimte is daarom een andere soort raambekleding geschikt. Maar welke raambekleding is nou geschikt voor uw badkamer? We helpen u een handje door wat tips te geven welke raambekleding het meest geschikt is voor de badkamer.  

Raambekleding voor uw badkamer op maat gemaakt 

Bij een groot raam in de badkamer is het zeker gewenst om goede raambekleding te hebben. De badkamer is een ruimte waar privacy gewenst is. Het is niet de bedoeling dat u van buiten naar binnen kan kijken, wanneer iemand gebruik maakt van de badkamer. Welke raambekleding geschikt is voor uw badkamer, hangt natuurlijk af van het formaat van het raam in de badkamer. Daarnaast is de badkamer de meest vochtige ruimte in huis. Hier moet u zeker rekening mee houden.  

Wat voor raambekleding u ook kiest, wij komen bij u thuis lang om alles op te meten. Zo heeft u de raambekleding op maat die precies in uw badkamer past. Omdat we bij u langskomen, kunnen we u van het beste advies voorzien. Wij kunnen goed inschatten wat echt passend is, zo komt niemand voor verrassingen te staan. Alles opgemeten? Dan maken wij de raambekleding voor uw badkamer op maat en hangen dit bij u thuis op.  

Aluminium jaloezieën voor in uw badkamer 

De badkamer diende vroeger vooral als functionele ruimte, maar de laatste jaren is comfort en sfeer ook steeds belangrijker geworden. Raambekleding heeft hier zeker een belangrijke functie. Aluminium jaloezieën zijn bijvoorbeeld perfect voor de badkamer, met aluminium ondervindt u namelijk geen enkel probleem bij vochtigheid. Het is in dat geval beter om raambekleding van roestvrij staal te kopen en niet van ijzer, zodat het niet kan roesten. Daarnaast zijn aluminium jaloezieën ook nog eens geschikt voor montage op draaikiepramen.

 horizontale jaloezie

Plissé gordijnen voor in de badkamer 

Plissé gordijnen zijn uitermate geschikt voor de badkamer. Bij een top down en bottom up uitvoering kiest u zelf hoeveel privacy u wilt. Het gordijn alleen aan de onderkant van het badkamerraam? Of juist alleen aan de bovenkant? Dat beslist u helemaal zelf. De onder- en bovenlat beweegt u gemakkelijk van boven naar beneden tot u het gewenste resultaat heeft. Plissé is een gevouwen stof, wat zorgt voor de perfecte lichtinval in uw badkamer.  

Naast aluminium jaloezieën en plissé gordijnen, is het ook mogelijk om duo rolgordijnen of rolgordijnen op te hangen in de badkamer. Kunt u niet kiezen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies. Of lees hier meer over plissé en duete.

 plisse duette

Raambekleding voor uw badkamer kopen bij Gordijnenaanhuis.com 

Raambekleding voor uw badkamer koopt u natuurlijk bij Gordijnenaanhuis.com. We zijn al ruim 20 jaar actief in de woninginrichting, daarom kunnen wij u altijd van het beste advies voorzien. Raambekleding nodig voor uw badkamer of een andere ruimte in uw woning? Van ons krijgt u altijd het beste. Wij meten alles bij u thuis op en denken met u mee waar nodig. Vervolgens maken we alles specifiek voor u op maat en hangen dit bij u thuis op. Zo kunt u voor een lange periode genieten van uw raambekleding voor uw badkamer of een andere ruimte in uw woning.  

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

App naar 0651275117 of stuur een mail naar info@gordijnenaanhuis.comWe zullen daar dan snel op reageren.

Maak een Afspraak

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Raambekleding badkamer
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe   Gordijnen aan huis

Contact:

Jan Deemter

0651275117
info@gordijnenaanhuis.com

 

Sitemap

Onze producten:

Informatie