Direct contact opnemen?   06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Vadain gordijn op maat bij Gordijnenopmaat.nl

Ben je op zoek naar nieuwe raambekleding? En zoek je iets wat een zachte uitstraling heeft? Dan zit je bij Vadain gordijnen goed. Vadain heeft de meest mooie, sfeervolle gordijnen en zijn specialist in raamdecoratie. En ook deze gordijnen worden op maat gemaakt en bij u opgehangen.

Maak een Afspraak

Vadain vouwgordijnen op maat gemaakt

Vadain heeft een breed assortiment aan gordijnenstoffen. De meeste hiervan zijn ook te gebruiken voor vouwgordijnen. Er zijn verschillende vouwgordijn modellen te krijgen, zodat er voor elk interieur een passende keuze is. Samen met de kleur, zorgt het model voor de juiste uitstraling.

vouwgordijncontent

De perfecte inbetween gordijnen aan huis

Een inbetween kan voor u het ideale gordijn zijn. Het zit tussen een overgordijn en vitrage in als je kijkt naar lichtdoorlatendheid. Het zorgt voor subtiel zonlicht in uw kamer. Het laat precies de juiste hoeveelheid licht naar binnen schijnen om de zomer in huis te halen! Ook deze gordijnen worden bij u aan huis op maat gemaakt.

betweencontent

Vadain gordijnen in Groningen

Voordat we de gordijnen bij u in de omgeving van Groningen leveren, komen we de gordijnen bij u thuis opmeten. Zo weten wij en ook u zeker dat de gordijnen perfect bij u in huis passen en komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast kunt u ook de verschillende kleurenopties bekijken, zodat we samen tot de beste kleurcombinatie kunnen komen. Daarmee haalt u de perfecte  gordijnen in huis. Het perfecte Vardain gordijn op maat gemaakt en bij u thuis geleverd. Wat wil u nog meer?

Heeft u een vraag over de verschillende gordijnen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

U kunt een app sturen naar 06-51275117 of stuur een mail naar info@gordijnenaanhuis.com

We zullen daar dan snel op reageren.

Maak een Afspraak

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Vadain Gordijnen
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe   Gordijnen aan huis

Contact:

Jan Deemter

0651275117
info@gordijnenaanhuis.com

 

Sitemap

Onze producten:

Informatie