Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Welke kleur gordijnen bij welke vloer?

Bij het kiezen van gordijnen zijn er zeker een aantal factoren waar u rekening mee kunt houden. De keuze voor de juiste vloer is daar een onderdeel van. De stijl van de gordijnen en de vloer moeten zoveel mogelijk in één lijn liggen om de sfeer in huis zoveel mogelijk omhoog te halen. Wij helpen u een handje om de juiste match te maken tussen de gordijnen en de vloer. 

Kies voor de juiste materialen 

Gaat uw voorkeur uit naar een donkere vloer? Dan kunt u het best voor de gordijnen gebruik maken van natuurlijke materialen. Hierbij kunt u denken aan gordijnen van katoen en linnen die door hun natuurlijke uitstraling een donkere of houten vloer nog meer sfeer geven.  

Creëer contrast met kleur 

Het klinkt misschien niet helemaal logisch, maar door contrast in kleur te gebruiken in het interieur creëert u juist een mooie eenheid in huis. Zo kunt u een grijze vloer bijvoorbeeld prachtig combineren met gordijnen in donkere aardetinten. Een donkere bruine vloer combineert juist weer mooi met een iets lichtere kleur gordijn. 

De sfeer in huis halen 

Met zowel de kleur van de gordijnen als de keuze voor het type gordijn kunt u sfeer brengen in het interieur. In veel interieurstijlen is een bruine vloer terug te vinden die in combinatie met rustige, natuurlijke tinten gordijnen wordt benadrukt. Bij deze vloer valt veel te combineren in lichte en donkere kleuren, maar voor welk type gordijn kiest u? 

Hierin kunt u de creativiteit de vrije loop laten en de keuze maken tussen inbetweens, vouwgordijnen, plissés en duettes en nog veel meer oneindige mogelijkheden. 

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis