Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Welke kleur gordijnen bij welke muur?

Om een zo goed mogelijk geheel te creëren in uw woning is het belangrijk om de kleuren van de muren en gordijnen op elkaar aan te passen. Dit zorgt voor eenheid en werkt mee aan de sfeer van een woning. Welke gordijnen kiest u bij welke muur?

Kleurenpalet

Voorafgaand kunt u zelf een kleurenpalet samenstellen of een moodboard ontwerpen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe een ruimte er ongeveer uit komt te zien. Gordijnen hangen weliswaar tegen een muur aan en de kleurencombinatie van muren en gordijnen is daarom erg belangrijk.

Kleuren op de muur

De kleur op de muur is bij iedereen in huis naar smaak gekozen. Bij de meeste mensen thuis zal een witte muur te vinden zijn, maar bij velen komt ook zo nu en dan een grijze muur of een taupe muur voor. De ander gaat liever voor wat kleur en kiest bijvoorbeeld voor een groene muur. Op deze kleuren kunnen de gordijnen vervolgens weer afgestemd worden.

Welke kleur gordijn past bij uw muur?

Met het interieur van uw woning kunt u contrast creëren. Kies bijvoorbeeld voor donkere gordijnen bij een witte muur zodat dit elkaar benadrukt. Bij een grijze muur of taupe muur is het mooi om te kiezen voor een uitgesproken kleur gordijn. Het accent ligt dan op de gordijnen en maken deze tot een echt pronkstuk. Heeft u juist een groene muur in huis? Dan kunt u ook kiezen voor gordijnen in een iets neutralere kleur of een kleur die in het kleurenpalet bij het groen past. Bij een neutrale kleur van de muur kan het ook leuk zijn om een keer voor iets anders te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een gordijn met printje.

Type gordijnen

Met meer dan 15 jaar ervaring weet Gordijnenaanhuis als geen ander welk type gordijn bij welke kleur muur past. De verschillende kleuren en stijlen in huis vragen om een ruim aanbod aan rolgordijnenvouwgordijnen en inbetweens. Neem voor uw zoektocht naar gordijnen gerust contact met ons op zodat wij samen naar alle mogelijkheden kunnen kijken.

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis