Direct contact opnemen?   06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Raamdecoratie bij u aan huis in Bedum

Bent u woonachtig in Bedum of omgeving en op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In plaats van verschillende winkels af te moeten gaan op zoek naar een geschikte raamdecoratie, komen wij bij u langs. Zo heeft u keuze uit verschillende soorten raambekleding in Bedum zonder dat u uw huis uit hoeft.

betweencontent

Met onze gordijnenbus komen we bij u langs met verschillende soorten raambekleding zoals gordijnen, jaloezieën en inbetweens. Bijkomend voordeel, u kunt gelijk de verschillende soorten raambekleding vergelijken en matchen met de muren en de rest van de inrichting zo weet u zeker dat u iets kiest wat past bij de rest van het interieur.

Verschillende soorten raamdecoratie in Bedum

In onze bus hebben we een ruim assortiment aan verschillende soorten raambekleding.

Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

 

Raamdecoratie in Bedum geschikt voor elke inrichting

Iedere smaak is anders en elke inrichting vraagt om een andere (soort) raambekleding. daarom is het altijd een uitdaging om raambekleding te vinden die past bij uw smaak en wensen. Zo ziet raambekleding van een nieuwbouw appartement er weer heel anders uit dan raambekleding van een jaren 30 woning. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren om zo tot een sfeervolle oplossing te komen die past bij u situatie.

Raamdecoratie in Bedum door Gordijnaanhuis.com

Gordijnaanhuis.com is dé raamdecoratie specialist van het noorden. Met onze gordijnenbus komen we ook graag bij u in Bedum langs. Door onze jarenlange ervaring bij klanten aan huis, weten we goed wat past in elke situatie. In ons assortiment zitten veel bekende merken zoals: Multisol en Vadain. Beide zijn experts op het gebied van raambekleding en leveren prachtige, op maat gemaakte gordijnen voor u.  

Meer weten over de mogelijkheden van raambekleding in Bedum en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak.  

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Raamdecoratie Bedum
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe   Gordijnen aan huis

Contact:

Jan Deemter

0651275117
info@gordijnenaanhuis.com

 

Sitemap

Onze producten:

Informatie