Direct contact opnemen?  Contact06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

Raambekleding slaapkamer

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Raambekleding voor uw slaapkamer: dit is de beste keuze 

Heeft u raambekleding nodig voor uw slaapkamer? Dan bent u bij Gordijnenaanhuis.com zeker goed. Hier kunt u namelijk terecht voor allerlei raambekleding. Misschien is de slaapkamer wel de belangrijkste ruimte waar goede raambekleding nodig is. Een goede nachtrust is namelijk erg belangrijk en dat is niet bevorderlijk in een te lichte kamer. Maar welke raambekleding is nou het meest geschikt voor in de slaapkamer? 

Welke raambekleding in slaapkamer? 

Houdt u van een donkere kamer als u gaat slapen? Dan is een verduisterend gordijn echt een must. Voor de slaapkamer is het zeker verstandig om verduisterende gordijnen te nemen. Deze gordijnen laten namelijk geen licht door en zorgen er ook voor dat uw kamer niet te warm wordt. Uw nachtrust kan namelijk bepaald worden door licht en warmte dat uw kamer binnendringt. 

Verduisterende gordijnen 

Verduisterende gordijnen zijn aan de binnenkant gevoerd, waardoor de stof geen licht doorlaat. Let hier goed op bij het kopen van uw gordijnen of vraag er expliciet naar. Niet alle gordijnen zijn namelijk verduisterend. Wij helpen u natuurlijk graag met het vinden van de meest geschikte verduisterende gordijnen voor uw slaapkamer. Meer weten over onze gordijnen? 

Bekijk meer 

Verduisterende rolgordijnen 

Rolgordijnen komen vaak voor in slaapkamers. Rolgordijnen zijn betaalbaar en zien er altijd strak uit. Een klassieke en moderne oplossing als u het ons vraagt. Door middel van verduisterende rolgordijnen voorkomt u dat licht en warmte uw kamer binnendringt en geniet u van een heerlijke nachtrust. Ze zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus er zit altijd wel iets bij wat bij uw interieur past. We maken de rolgordijnen zelfs speciaal voor u op maat en hangen het vervolgens bij u thuis op. 

Bekijk meer

rolgordijnklein

Verduisterende vouwgordijnen 

 Zijn rolgordijnen niet iets voor u? Misschien zijn vouwgordijnen dan wat voor u. Voor verduisterende vouwgordijnen kunt u namelijk ook bij ons terecht. Vouwgordijnen zijn stijlvol en geven uw woning een warme, klassieke en elegante look. Deze gordijnen brengen iets meer sfeer mee dan rolgordijnen. Ze zijn dan ook in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Modern, klassiek of romantisch? Wij kunnen allerlei soorten stijlen voor u in huis halen. 

Bekijk meer

vouwgordijncontent

Hoe krijgt u uw slaapkamer donker? 

Uw slaapkamer donker krijgen kan natuurlijk met verduisterende gordijnen, of dit nou vouwgordijnen of rolgordijnen zijn, het belangrijkst is dat ze verduisterend zijn. Verder kunt u natuurlijk ook denken aan rolluiken. Deze laten namelijk geen straaltje licht uw kamer binnen. Ideaal voor een pikdonkere kamer. Rolluiken zorgen niet echt voor een knusse sfeer in de slaapkamer. Om toch sfeer te creëren, kunt u ervoor kiezen om inbetweens erbij te nemen. Dit zijn trendy lichtdoorlatende gordijnen die uw slaapkamer sfeer geven.  

Met onze rijdende showroom komen we graag bij uw langs. We kunnen dan meteen de kleur in uw interieur bekijken. Wij denken graag met u mee over wat de beste raambekleding voor uw slaapkamer is. We meten alles op en rekenen voor u uit wat het gaat kosten. Zo weet u waar u aan toe bent en wij ook! We maken alles speciaal voor u op maat en komen het bij u thuis ophangen. Interesse? 

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? 

App naar 0651275117 of stuur een mail naar info@gordijnenaanhuis.com. We zullen daar dan snel op reageren. 

Maak een afspraak

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Raambekleding slaapkamer
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe   Gordijnen aan huis

Contact:

Jan Deemter

0651275117
info@gordijnenaanhuis.com

 

Sitemap

Onze producten: