Direct contact opnemen?  Contact06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Jaloezieën schoonmaken 

Als jaloezieën eenmaal hangen moeten ze ook regelmatig worden schoongemaakt. Dit klusje is niet gemakkelijk en moet daarom goed en regelmatig gebeuren. We geven u daarom een paar tips om dat te doen.  

Begin met het afstoffen

Het schoonmaken van de jaloezieën begint met afstoffen. Dit is het makkelijkst als ze op de gesloten stand staan, zodat u er zo met een doekje, swiffer of stofzuiger langs kan. Mocht u het met de stofzuiger doen, gebruik dan altijd een opzetstuk zodat de jaloezieën niet beschadigen. Door de jaloezieën regelmatig af te stoffen hou je ze schoon en voorkom je dat ze niet meer goed schoon worden  

Een goede schoonmaak beurt

Als de jaloezieën regelmatig af stoft bent u al een heel eind, maar af en toe moeten ze ook even grondig worden gereinigd. Maar hoe doe je dat? Eigenlijk is het niet zo moeilijk. Als je ze af en toe afstoft kun je daarna gewoon met een washandje of nat doekje over de jaloezieën heen. Als je het doekje tussen duim en wijsvinger klemt om ze af te vegen, kunt u direct onder en boven meenemen. Het is verstandig om dit minstens één keer per maand te doen, om te voorkomen dat het vuil zich te erg aan de jaloezieën hecht. Mocht dit gebeuren, kun je ze niet goed meer schoonmaken en blijven ze vies.  

Met welke schoonmaakmiddelen maar je jaloezieën schoon?  

Eigenlijk kunt u jaloezieën met alle schoonmaakmiddelen wel schoonmaken. Denk hierbij aan alles reiniger of afwasmiddel. Spuit dit niet rechtstreeks op de jaloezieën, zodat ze niet beschadigen. Wil je extra blinkende jaloezieën dan kunt u ook wasverzachter gebruiken. Wasverzachter? Ja dat zorgt ervoor dat de jaloezieën blinkend schoon worden en zorgt er ook nog eens voor dat er minder aanslag op de jaloezieën komt.  

Watergebruik bij houten jaloezieën 

Als u gaat schoonmaken gebruikt u natuurlijk water. Let bij het schoonmaken van houten jaloezieën wel op de hoeveelheid water die er wordt gebruikt. Mochten de houten jaloezieën namelijk te nat worden kunnen ze gaan beschadigen en dat zal zonde zijn. Niet te veel water dus, dan komt het helemaal goed! 

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Jaloezieën schoonmaken
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat.  Na gemiddeld 3 weken hangen wij het op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe   Gordijnen aan huis

Contact:

Jan Deemter

0651275117
info@gordijnenaanhuis.com

 

Sitemap

Onze producten: