Direct contact opnemen?  Contact06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Gordijnen voor de kinderkamer

Wanneer je op zoek bent naar geschikte gordijnen voor de kinderkamer, dan kan dit nog wel eens een lastige keuze worden. Er zijn namelijk onwijs veel verschillende gordijnen met elk hun eigen voor- en nadelen. Bij raambekleding voor kinderkamers is het echter belangrijk om te kijken naar kleur, verduistering en veiligheid. Bij Gordijnenaanhuis.com vindt u een ruim assortiment aan kindergordijnen in verschillende kleuren, dessins en prints. Daarbij voldoen al onze kindergordijnen aan de laatste regels voor kindveiligheid. Op zoek naar gordijnen voor de kinderkamer? Neem nu een kijkje in ons assortiment, neem contact op of kom gezellig langs!

Maak een Afspraak

Verduisterende gordijnen kinderkamer

Niet alleen volwassen mensen slapen beter in een donkere kamer, maar ook voor kinderen is het enorm belangrijk dat de kamer niet te licht is tijdens het slapen. Met behulp van verduisterende gordijnen in de kinderkamer zorg je ervoor dat het zonlicht wordt tegengehouden en dat uw kind voldoende slaap heeft. Wanneer u gordijnen wilt kopen voor de kinderkamer, houd er dan rekening mee dat u verduisterende raambekleding in huis haalt. 

Populaire raamdecoratie voor kinderkamers

Maar goed, welke gordijnen moet u dan kopen? Dat verschilt uiteraard per situatie en wensen. Over het algemeen zijn er een paar populaire raamdecoraties die in veel kinderkamers terug te vinden zijn. Wij behandelen deze populaire gordijnen voor u. 

Gordijnen

Bij Gordijnenaanhuis.com vindt u voor elk raam een geschikt gordijn. Deze kunt u ook nog eens op maat laten maken. Met een gordijn van ons geeft u de kinderkamer meteen sfeer mee. Naast het op maat laten maken, kunt u ook kant-en-klare gordijnen kopen. Bekijk hier al onze gordijnen

Jaloezieën

Jaloezieën zijn enorm populair in kinderkamers en dat is natuurlijk ook niet voor niets. Ze geven een mooie sfeer aan de kamer en je kunt erg gemakkelijk de lichtinval regelen. Wanneer je de kamer wilt verduisteren kun je jaloezieën combineren met verduisterende gordijnen. Bij ons vindt u horizontale jaloezieën en houten jaloezieën

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn terug te vinden in transparante, luchtdoorlatende en verduisterende stoffen. Dit soort gordijnen hebben veel voordelen, zo zijn ze geschikt voor zowel draai- als kiepramen en zijn ze erg praktisch in gebruik. Je kunt ze namelijk volledig oprollen, waar je ze niet meer ziet. 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen vinden we ook regelmatig terug in kinderkamers. Het fijne van vouwgordijnen is dat ze erg gemakkelijk de kinderkamer in een keer kunnen verduisteren. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor je ze geheel naar wens kan inrichten. 

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn ook erg populair voor kinderkamers. Naast dat ze sfeer geven zijn ze namelijk ook goed voor verduistering. Ben je dus op zoek naar gordijnen voor de kinderkamer? Bekijk zeker eens de plisségordijnen

Veiligheid erg belangrijk 

Omdat we te maken hebben met kinderen, staat veiligheid natuurlijk voorop. De kindergordijnen en raamkleding van Gordijnenaanhuis.com voldoen allemaal aan de laatste regels voor kindveiligheid. Zo worden bijvoorbeeld lengtes van de koordjes aangepast, zodat ze er niet in verstrikt kunnen raken. Ben je op zoek naar veilige gordijnen voor in de kinderkamer? Koop dan uw gordijnen bij ons.

Kant-en-klare kinderkamer gordijnen 

Kant-en-klare gordijnen zijn erg populair, ook in de kinderkamer. Dit is ook helemaal niet zo gek. Ze zijn namelijk erg handig. Zoals de naam al verklapt zijn de gordijnen al af en hoeft u ze enkel en alleen nog maar op te hangen. Ook qua functionaliteit zijn ze van hoge kwaliteit, zo geven ze de gewenste verduistering in de kinderkamer en geven ze de nodige privacy. Naast op maat gemaakte gordijnen, vindt u bij ons ook kant-en-klare gordijnen voor in de kinderkamer!

Gordijnen kopen voor de kinderkamer

Bent u op zoek naar raambekleding voor de kinderkamer? Bij Gordijnenaanhuis.com vindt u een ruim assortiment aan kindergordijnen in allerlei verschillende maten, kleuren, dessins en prints. Ook voldoen al onze kindergordijnen aan de regels voor kindveilgheid en zijn ze van hoge kwaliteit. Kindergordijnen kopen? Neem nu een kijkje in ons assortiment, neem contact op of kom gezellig langs!

Maak een Afspraak

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Gordijnen kinderkamer
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe   Gordijnen aan huis

Contact:

Jan Deemter

0651275117
info@gordijnenaanhuis.com

 

Sitemap

Onze producten:

Informatie