Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Gordijnenaanhuis.com: wie zijn wij

Gordijnenaanhuis.com is een onderdeel van Algros Wonen. We hebben met een rijdende showroom onze service uitgebreid. We zijn al ruim 20 jaar actief in de woninginrichting. U krijgt dan ook een vakman bij u thuis die weet waar het over gaat.

Hoe werkt het

U hoeft niet meer naar de winkel te komen, we komen bij u langs waar we de kleuren meteen in uw interieur kunnen bekijken. In de bus hebben we de volledige collectie van o.a. Multisol, Vadain en aHouseofhappiness. We denken met u mee, we meten op en rekenen uit wat het gaat kosten. Alles heel transparant en vrijblijvend. Het is allemaal maatwerk en onze producten worden voor u op maat gemaakt. Vervolgens hangen wij de raambekleding bij u thuis op.

Garantie

Alle stoffen worden in een Nederlands atelier geconfectioneerd. De overige raamdecoraties zijn bijna allemaal Nederlands fabricaat. Hiermee hebben wij en u de garantie dat er een goed product afgeleverd wordt. De leveranciers werken met de nieuwste machines en technieken. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op fabricagefouten en 2 jaar een onvoorwaardelijke garantie op gebreken die te wijten zijn aan ondeugdelijkheid van de materialen.

Jan met demonstratie gordijnen

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis