Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Vouwgordijnen op maat gemaakt door Gordijnenaanhuis.com in Groningen

Vouwgordijnen geven uw woning in Groningen een klassieke, warme en elegante look. Vouwgordijnen danken de naam aan de horizontale vouwen in de stof. Dit zorgt ervoor dat ze zich wanneer je ze optrekt of neerlaat niet oprollen, maar opvouwen. De lichtinval en het zicht naar buiten is in een handomdraai te bepalen door middel van een bedieningskoord of -ketting. Vouwgordijnen komen in verschillende varianten, zo zijn er bijvoorbeeld verduisterende vouwgordijnen en lichtdoorlatende vouwgordijnen.

Stijlvolle vouwgordijnen als raambekleding

Vouwgordijnen zijn zeer praktisch, maar tegelijkertijd om zeer decoratief. Wanneer het gordijn wordt opgevouwen is er optimaal zicht naar buiten. Het gordijn uitgevouwen is ideaal voor wanneer u privacy wilt. Bij Gordijnenaanhuis leveren we vouwgordijnen in verschillende stoffen. U kunt kiezen uit onder andere transparante, lichtdoorlatende en verduisterende vouwgordijnen.

Met vouwgordijnen kunt u allerlei soorten stijlen in huis halen, van romantisch, tot klassiek of zelfs modern. Vouwgordijnen zijn ook erg makkelijk schoon te houden, gezien ze gemakkelijk verwijderd en opnieuw opgehangen kunnen worden. Vouwgordijnen nemen ook relatief weinig plek in, ze bedekken de ramen, maar hangen bijvoorbeeld niet over de radiator. Vouwgordijnen zijn daarom een goede opties voor smalle ramen en kleine woningen. Wij maken voor u de vouwgordijnen op maat voor uw woning in Groningen en omgeving.

Wat zijn vouwgordijnen precies?

Bent u op zoek naar nieuwe raambekleding? Dan zijn vouwgordijnen zeker het proberen waard! Vouwgordijnen zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Dit is ook helemaal niet zo gek als u het ons vraagt. Ze zijn nu eenmaal een prachtig aanzicht en ook functioneel zijn ze een perfecte optie als raamdecoratie. Maar wat zijn vouwgordijnen nu eigenlijk? En hoe werken ze? Vouwgordijnen lijken veel op rolgordijnen, maar toch verschillen ze hier en daar. Zo wordt de stof niet gerold, maar gevouwen bij het optrekken of neerlaten van het gordijn. Zo kunt u een vouwgordijnen herkennen aan de horizontale plooien in de stof.

Hoe werken vouwgordijnen?

Één van de redenen waarom vouwgordijnen zo populair zijn, is dat vouwgordijnen enorm makkelijk in gebruik zijn. U bedient de gordijnen simpelweg dor middel van een koord. Hiermee kunt u het gordijnen uitvouwen. Met ene koordstop kunt u het gordijn vastzetten op de hoogte naar wens.

Waarom kiezen voor vouwgordijnen?

Zoals eerder aangegeven kennen vouwgordijnen vele voordelen. Twijfelt u over vouwgordijnen? Bekijk dan onderstaande voordelen en bekijk waarom u zou moeten kiezen voor vouwgordijnen op maat als raambekleding:

–    Vouwgordijnen geven een knusse uitstraling
–    Vouwgordijnen zorgen voor veel sfeer
–    Vouwgordijnen zijn compacte en luchtige gordijnen
–    Vouwgordijnen zijn eenvoudig te bedienen
–    Vouwgordijnen zijn makkelijk te onderhouden
–    Vouwgordijnen hebben een isolerende functie
–    De mogelijkheden zijn eindeloos in transparantie, kleur, stof en afwerking!

Easy Glide vouwgordijnen van Vadain

Van onze volledige collectie gordijnstoffen kunnen er vouwgordijnen op maat gemaakt worden in het atelier van Vadain in Genemuiden. Dit atelier levert als enige het Easy Glide systeem. Een vouwgordijn met het Easy Glide Systeem van Vadain biedt veel voordelen.

Ten eerste kunt u er de stof er eenvoudig uithalen en er weer in hangen. Daarnaast staat het vouwgordijn altijd onder spanning waardoor er geen rimpels in de stof ontstaan. Dit systeem geeft nét dat beetje extra aan uw vouwgordijn en is alleen verkrijgbaar bij Vadain via gordijnenaanhuis.com. Kijk hier voor de rest van de Vadain gordijnen die wij aanbieden.

Groot assortiment gordijnen

Gordijnenaanhuis heeft een groot assortiment gordijnen. Zo kunt bij ons terecht voor  horizontale– en houten jaloezieën, rolgordijnen, duo rolgordijnen en meer!

Vouwgordijnen op maat bij Gordijnenaanhuis.com in Groningen

Alle vouwgordijnen die Gordijnenaanhuis levert, worden bij u thuis opgemeten, op maat gemaakt en vervolgens bij u thuis in Groningen en omgeving opgehangen. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u dus niet voor verrassingen te staan wanneer de vouwgordijnen eenmaal hangen. Door de de vouwgordijnen op maat te maken zorgen wij voor de perfecte fit in uw huis in Groningen en omgeving.

Heeft u een vraag over dit product of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

App naar 0651275117 of stuur een mail naar info@gordijnenaanhuis.com

We zullen daar dan snel op reageren.

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis