Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Rolgordijnen Groningen op maat

Bent u zoek naar rolgordijnen? Groningen en omstreken laten het thuis doen door Gordijnenaanhuis! Met onze uitgebreide collectie rolgordijndoeken zult u zeker slagen. Rolgordijnen zijn een klassieke, maar toch ook moderne oplossing voor het bekleden van de ramen in uw woning in Groningen. Rolgordijnen zijn betaalbaar en daarmee een zeer aantrekkelijk alternatief voor andere typen raambekleding. 

In de uitgebreide collectie van Gordijnenaanhuis is altijd iets nieuws voor uw interieur te vinden. Uni, dessin, transparant, lichtdoorlatend, verduisterend of zelfs screendoek rolgordijnen zijn leverbaar in heel veel doeken, kleuren, stijlen en overal in de omgeving Groningen en Noord-Drenthe!

Typen rolgordijnen

Binnen de reguliere categorie rolgordijnen vallen drie types te onderscheiden:

  • Verduisterende rolgordijnen
  • Lichtdoorlatende rolgordijnen
  • Transparante rolgordijnen

Maak een Afspraak

Verduisterende rolgordijnen in Groningen

Bent u op zoek naar verduisterende rolgordijnen? Groningen is een drukke stad met veel verlichting. Met onze verduisterende varianten voorkomt u dat licht binnenkomt en kunt u bijvoorbeeld uw slaapkamer donker houden. De verduisterende werking van het gordijn zorgt ervoor dat u goed kunt slapen. Daarnaast zorgt dit type rolgordijn ervoor dat uw kamer in Groningen niet erg snel warm wordt. Naast licht is warmte immers ook een belangrijke factor die uw nachtrust bepaald.

Lichtdoorlatende rolgordijnen in Groningen

Heeft u behoefte aan privacy, maar wilt u ook graag licht in uw ruimtes? Overweeg dan eens lichtdoorlatende rolgordijnen. In Groningen en andere drukke plaatsen zijn de huizen dicht op elkaar gebouwd. Gezellig, maar dit beperkt wel uw privacy. Wilt u in alles rust in uw woonkamer of keuken zitten zonder pottenkijkers? Dan lichtdoorlatende rolgordijnen de perfecte oplossing. Zo komt er licht binnen in uw kamer en kunnen er geen mensen bij u naar binnen kijken.

Transparante rolgordijnen

Net als met de lichtdoorlatende rolgordijnen geniet u met de transparante varianten van uw privacy zonder in het donker te zitten. Gordijnen aan huis biedt namelijk transparante rolgordijnen op maat die deels het licht doorlaten en perfect aansluiten op de afmetingen van uw raam en het overige interieur in huis. Met onze transparante rolgordijnen voelt u zich vrij en kunt u optimaal genieten van elk deel van uw huis. Informeer nu naar de mogelijkheden voor een transparant rolgordijn in Groningen.

Verschillende kleuren rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Zo worden groene, grijze en taupe rolgordijnen veel gebruikt bij landelijke en industriële inrichtingen. Groene rolgordijnen matchen goed met een landelijk interieur. Heeft uw huis een industriële inrichting? Dan zijn Grijze of taupe rolgordijnen een prachtige optie. Andere veelgebruikte kleuren rolgordijnen zijn zwart en wit. Zwarte en witte rolgordijnen ziet men vaak terug bij strakke inrichtingen.

Diverse typen gordijnen in Groningen

Naast rolgordijnen hebben wij onder andere horizontale jaloezieën, vouwgordijnen, plissés en duettes in ons assortiment. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs in de provincie Groningen met uiteenlopende modellen en kleuropties.

Op maat gemaakte Rolgordijnen in Groningen

Het kopen van op maat gemaakte rolgordijnen in Groningen en Noord-Drenthe doet u bij Gordijnenaanhuis. Al onze producten, worden bij u thuis opgemeten, op maat gemaakt en vervolgens bij u thuis opgehangen. Zo bent u verzekerd van een passende raambekleding en een mooi eindresultaat.

Heeft u een vraag over dit product of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? App naar 0651275117 of stuur een mail naar info@gordijnenaanhuis.com. Wij nemen snel contact met u op en voor u het weet hangen onze op maat gemaakte rolgordijnen bij u in Groningen.

Maak een Afspraak

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis