Direct contact opnemen?  Contact06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

Plissé & Duette

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Plissé en Duette bij Gordijnenaanhuis.com

Bij Gordijnenaanhuis vindt u de mooiste collecties plissés en duettes. Kies uit 150 verschillende kleuren en dessins. Wilt u dat uw plissé of duette zowel omhoog als naar beneden bediend kan worden? Ook dat kan. Bij onze top down bottom up plissés en duettes kunt u zowel de boven- als onderzijde laten zakken. Isoleer uw slaapkamer of zorg er juist voor dat u met een van onze transparante plissés een unieke sfeer in huis creëert. Het kan allemaal!

Plissé duette gordijnen aan huis

Gordijnenaanhuis levert alle plissés en duettes in de omgeving van Groningen, nadat wij bij u thuis alles hebben opgemeten en vervolgens op maat hebben gemaakt. Naast plissés en duettes kunt u ons ook inschakelen voor meerdere soorten raambekleding. Wij tonen u graag onze prachtige collecties gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, inbeweens en meer! Overtuigd? Maak dan snel een afspraak!

Maak een Afspraak

Plissés; creëer de perfecte ambiance

Aangezien plissés uit één laagje gevouwen stof bestaan worden ze vaak gebruikt voor hun transparante werking. Gordijnenaanhuis biedt ook de optie om te kiezen voor een (semi) verduisterend plissé, voor wie gehecht is aan wat meer privacy in huis. Kies uit veel verschillende plissés in diverse kleuren en dichtheden, die allen door hun lichte ontwerp gemakkelijk te bedienen zijn.

plissés en duettes bij gordijnen aan huis

Wilt u overdag daglicht binnenkrijgen, maar tegelijkertijd uw gordijn dichthouden? Kies dan een plissé van een transparante stof. ’s Avonds inkijk voorkomen, maar overdag genieten van een verlichte kamer? Dan is semi transparant plissé raambekleding precies wat u zoekt. Neem niet genoegen met een gewoon stel gordijnen. Genieten in huis doet u met stijlvolle plissé, waarmee u de perfecte ambiance creëert!

Duettes; ideaal voor alle jaargetijden  

Duettes bestaan uit twee laagjes gevouwen stof en bevatten in tegenstelling tot plissés geen gaten. Het gevolg hiervan is een betere zon- en lichtbeheersing in huis. Ook zorgt duette raambekleding door haar dubbele laag voor een isolerende werking. Uw huis is koeler in de zomer, terwijl ’s winters de warmte binnenshuis wordt gehouden. Dit maakt duette raambekleding de ideale raamdecoratie voor elk deel van het huis!

duette en plissé in groningen

Maar dat is niet alles!

Met elke duette en elke plissé heeft u de mogelijkheid handmatig de hoogte van zowel de boven- als onderzijde in te stellen, oftewel: Top down bottom up. U bepaalt zelf de lichtinval, met behoud van uw privacy. Het beste van beide werelden!

Al onze typen raambekleding

Al onze soorten raambekleding bekijkt u door op de link te klikken. Wij komen vrijblijvend bij u aan huis met uiteenlopende modellen horizontale- en houten jaloezieën, vouwgordijnen, inbetweens en meer.

Maak snel een afspraak!

Wacht dus niet langer en maak een gratis afspraak bij u thuis. Wij komen spoedig bij u langs en nemen alle opties met u door. Voor u het weet woont u in een stijl- en sfeervolle woning die geheel bij uw woonwensen past!

Maak een Afspraak

Heeft u een vraag over dit product?

App naar 0651275117 of stuur een mail naar info@gordijnenaanhuis.com

We zullen daar dan snel op reageren.

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Plissé en duette
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe   Gordijnen aan huis

Contact:

Jan Deemter

0651275117
info@gordijnenaanhuis.com

 

Sitemap

Onze producten: