Contact 06-51275117

Gordijnenaanhuis.com

Plissé & Duette

Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis

Plissé en Duette bij Gordijnenaanhuis.com

Bij Gordijnen Aan Huis vindt u de mooiste collecties plissess en duettes. Kies uit 150 verschillende kleuren en dessins. Wilt u dat uw plisse of duette zowel omhoog als naar beneden bediend kan worden? Ook dat kan. Bij onze top down bottom up plisses en duettes kunt u zowel de boven- als onderzijde laten zakken. Isoleer uw slaapkamer of zorg er juist voor dat u met een van onze transparante plisses een unieke sfeer in huis creëert. Het kan allemaal!

Plisse duette gordijnen aan huis

Gordijnen Aan Huis levert alle plisses en duettes in de omgeving van Groningen, nadat wij bij u thuis alles hebben opgemeten en vervolgens op maat hebben gemaakt. Naast plisses en duettes kunt u ons ook inschakelen voor meerdere soorten raambekleding. Wij tonen u graag onze prachtige collecties gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, inbeweens en meer! Overtuigd? Maak dan snel een afspraak!

Maak een Afspraak

Plisses; creëer de perfecte ambiance

Aangezien plisses uit één laagje gevouwen stof bestaan worden ze vaak gebruikt voor hun transparante werking. Gordijnen Aan Huis biedt ook de optie om te kiezen voor een (semi) verduisterend plisse, voor wie gehecht is aan wat meer privacy in huis. Kies uit veel verschillende plisses in diverse kleuren en dichtheden, die allen door hun lichte ontwerp gemakkelijk te bedienen zijn.

plisses en duettes bij gordijnen aan huis

Wilt u overdag daglicht binnenkrijgen, maar tegelijkertijd uw gordijn dichthouden? Kies dan een plisse van een transparante stof. ’s Avonds inkijk voorkomen, maar overdag genieten van een verlichte kamer? Dan is semi transparant plisse raambekleding precies wat u zoekt. Neem niet genoegen met een gewoon stel gordijnen. Genieten in huis doet u met stijlvolle plisse, waarmee u de perfecte ambiance creëert!

Duettes; ideaal voor alle jaargetijden  

Duettes bestaan uit twee laagjes gevouwen stof en bevatten in tegenstelling tot plisses geen gaten. Het gevolg hiervan is een betere zon- en lichtbeheersing in huis. Ook zorgt duette raambekleding door haar dubbele laag voor een isolerende werking. Uw huis is koeler in de zomer, terwijl ’s winters de warmte binnenshuis wordt gehouden. Dit maakt duette raambekleding de ideale raamdecoratie voor elk deel van het huis!

duette en plisse in groningen

Maar dat is niet alles!

Met elk duette en elk plisse heeft u de mogelijkheid handmatig de hoogte van zowel de boven- als onderzijde in te stellen, oftewel: Top down bottom up. U bepaalt zelf het lichtinval, met behoud van uw privacy. Het beste van beide werelden!

Al onze typen raambekleding

al onze soorten raambekleding bekijkt u door op de link te klikken. Wij komen vrijblijvend bij u aan huis met uiteenlopende modellen horizontale- en houten jaloezieën, vouwgordijnen, inbetweens en meer.

Maak snel een afspraak!

Wacht dus niet langer en maak een gratis afspraak bij u thuis. Wij komen spoedig bij u langs en nemen alle opties met u door. Voor u het weet woont u in een stijl- en sfeervolle woning die geheel bij uw woonwensen past!

Maak een Afspraak

Heeft u een vraag over dit product?

App naar 06-51275117 of stuur een mail naar info@gordijnenaanhuis.com

We zullen daar dan snel op reageren.

 1
U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

two
 Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

three
U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

four
Wij maken alles specifiek op maat.  Na gemiddeld 3 weken hangen wij het op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in heel de provincie Groningen   Gordijnen aan huis

Contact:

Industrieweg 17
9981 HJ Uithuizen
06-51275117
info@gordijnenaanhuis.nl

 

Sitemap

Onze producten: