Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Inbetweens: Trendy Gordijnen - Lichtdoorlatende Sfeermakers

Inbetweens zijn luchtige gordijnen die je interieur sfeer geven. Ze staan prachtig en zorgen ervoor dat niet iedereen bij je naar binnen kijkt. Daarnaast kunnen ze erg mooi gecombineerd worden met bijvoorbeeld houten jaloezieën. Wij hebben de volledige collectie van Vadain bij ons in de auto en laten u graag alle mogelijkheden zien. Neem contact met ons op, kies één van onze stijlvolle inbetween gordijnen en geef uw huis de finishing touch! Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord-Drenthe.

6 redenen om voor inbetween gordijnen te kiezen

  • Inbetween gordijnen zorgen voor sfeer in uw woning in Groningen en Noord-Drenthe.
  • In de zomer kunt u binnenshuis van het zonnetje genieten. Met vitrages, voile- en transparante gordijnen, organza’s en ausbrenners haalt u de zomer in huis.
  • Gehecht aan uw privacy? Inbetweens maken het mogelijk om naar buiten te kijken, terwijl men van buitenaf niets ziet.
  • Volop keuze uit vele mooie stoffen in kamerhoog; onze gordijnen worden naadloos geconfectioneerd en u ziet geen banen.
  • In combinatie met binnenzonwering of overgordijnen kan een inbetween de perfecte aanvullende raamdecoratie zijn.
  • Ook dragen ze bij aan een goede akoestiek in huis en dempen het geluid; een must have in uw interieur!

Afwerking van uw inbetweens

De plooi die voor een gordijn wordt gebruikt is bepalend voor de uitstraling en is een belangrijke factor in de keuze voor nieuwe gordijnen. Bij Gordijnenaanhuis kunt u kiezen uit gordijnen met dubbele plooi, gordijnen met ingeslagen ringen en gordijnen met wave plooi.

Eindeloos combineren

Gordijnenaanhuis biedt inbetweens in vele kleuren en designs. Van subtiele warme kleuren, tot gordijnen met een opdruk. Onze inbetweens zijn de ideale sfeermaker in iedere ruimte. Bent u benieuwd onze designs? Wij komen graag bij u thuis in Groningen en Noord-Drenthe langs en laten u geheel vrijblijvend onze prachtige modellen zien!

Inbetweens op maat in Groningen en Noord-Drenthe

Alle inbetweens die wij leveren in Groningen en Drenthe, worden bij u thuis opgemeten en vervolgens op maat gemaakt. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u dus niet voor verassingen te staan wanneer de inbetween gordijnen eenmaal hangen. Tot slot hangen wij uw gloednieuwe inbetween gordijnen bij u thuis op.

Uiteenlopende typen raambekleding

Met zoveel verschillende interieurstijlen is het natuurlijk meer dan logisch dat wij een groot aantal typen raambekleding hebben. Op die manier vindt u altijd het type gordijn, vouwgordijn, plissé of duette dat bij u huis past. Al onze typen raambekleding bekijkt u door op de link te klikken.

Neem snel contact op

Bent u overtuigd en wilt u de ideale sfeer creëren in uw huis in Groningen of Noord-Drenthe? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij u thuis door op de onderstaande button te klikken en uw gegevens in te vullen. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren en staan spoedig bij u in de omgeving van Groningen op de stoep!

Liever telefonisch contact? Bel of app naar 0651275117

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis