Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Houten jaloezieën op maat gemaakt door Gordijnenaanhuis.com

Houten jaloezieën zijn niet alleen heel mooi, het is ook nog eens een praktische raambekleding! Functioneel en decoratief, met houten jaloezieën heeft u altijd het beste van beiden. Houten jaloezieën zijn van natuurlijke materialen gemaakt, waardoor ze een luxe en warme uitstraling hebben. Wij bij Gordijnenaanhuis.com kunnen voor u in Groningen en Noord-Drenthe uw houten jaloezieën op maat maken, voor de perfecte fit.

Bij Gordijnenaanhuis.com leveren wij houten jaloezieën op maat en van de hoogste kwaliteit. En om de houten jaloezieën nog decoratiever te maken bieden wij ontzettend veel mogelijkheden voor de afwerking.

Creëer uw eigen sfeer met uw persoonlijke houten jaloezieën

Raamdecoraties zijn erg sfeerbepalend voor een kamer, daarom is het belangrijk dat ze goed op het interieur aansluiten. Daarom denken we bij Gordijnenaanhuis.com graag met u mee! Om de jaloezieën decoratiever te maken bieden wij daarom verschillende mogelijkheden en werken wij alleen met de beste merken.

Met horizontale jaloezieën kan er eindeloos met het licht in de kamer gespeeld worden en heeft u altijd een goede lichtregeling. Behoefte aan een donkere kamer of toch een beetje schemering in uw vertrek? Met horizontale jaloezieën kunt u hier eenvoudig voor zorgen.

Houten jaloezieën op maat in Groningen en Noord-Drenthe

Wilt u graag advies op maat? Wij komen bij u langs in Groningen en Noord-Drenthe. Daarnaast hebben onze houten jaloezieën dankzij het gebruik van natuurlijke materialen een luxe uitstraling. Bij Gordijnenaanhuis werken wij dan ook uitsluitend met milieuvriendelijk hout, voorzien van een FSC label (forest stewardship council). Daarnaast leveren wij ook lamellen van bamboe.

Eindeloze opties met Houten jaloezieën

Om uw nieuwe houten jaloezieën helemaal uw eigen te maken heeft u veel verschillende mogelijkheden. Naast uw persoonlijke voorkeur heeft u heeft ook nog eens de keuze uit een aantal extra opties, zo maakt u de houten jaloezieën helemaal uw eigen.

  • Materiaal: wat voor soort hout wilt u voor uw houten jaloezieën
  • Breedtes: wat is het formaat van uw raam
  • Ladderband: wilt u houten jaloezieën met of zonder ladderband?
  • Kleur: warme, felle of naturelle kleuren

Verschillende soorten gordijnen

Naast houten jaloezieën hebben wij diverse soorten gordijnen in onze bus. Bekijk onze rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissés en duettes en meer.

Bestel uw houten jaloezieën op maat bij Gordijnenaanhuis.com

Wij komen persoonlijk bij u langs in Groningen of Noord-Drenthe voor de perfecte houten jaloezieën op maat. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u dus niet voor verrassingen te staan wanneer de raambekleding eenmaal hangt. Nadat alles is opgemeten bij u thuis, maken wij de gekozen houten jaloezieën op maat en hangen wij deze bij u thuis in Groningen of Noord-Drenthe op.

Heeft u een vraag over dit product of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

App naar 0651275117 of stuur een mail naar  info@gordijnenaanhuis.com

We zullen daar dan snel op reageren.

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis