Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Gordijnen op maat gemaakt door Gordijnenaanhuis.com

Gordijnen hebben vele functies. Ze zorgen ervoor dat niemand van buiten naar binnen kijkt, ze vermijden dat er te veel licht naar binnen schijnt, ze verbeteren de akoestiek en isoleren. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat gordijnen het binnen gezellig maken en de ruimte sfeer geven.

Gordijnenaanhuis komt bij u thuis langs en heeft altijd de volledige collectie van Vadain gordijnen in de bus; Een tijdloze collectie, die tegelijkertijd haar inspiratie opdoet uit de laatste interieurtrends. Met Vadain kunt u alle kanten op! Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in bij u thuis en laat u informeren.

Bij U thuis ingemeten

Alle gordijnen worden eerst bij u thuis ingemeten en vervolgens op maat gemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat uw nieuwe gordijnen perfect bij de afmetingen van uw huis passen. De laatste stap is natuurlijk het plaatsen van de gordijnen, wat wij professioneel en binnen no-time voor u doen.

Gordijnen voor het hele huis

Onze Vadain collectie is door haar diversiteit ideaal voor het hele huis. Bent u op zoek naar prachtige, isolerende gordijnen voor uw slaapkamer? Of wilt u uw kinderkamer opleuken met een kleurrijk, transparant gordijn? Wij hebben altijd de gordijnen die u zoekt! Gordijnenaanhuis komt, zoals de naam het al zegt, bij u thuis langs en presenteert vrijblijvend de hele collectie. Maak uw keus uit één van onze stoere, trendy, moderne of basic gordijnen, altijd op maat gemaakt!

Diverse transparanties; Sfeer voor het hele huis

Voor diverse kwaliteitsgordijnen in Groningen schakelt u altijd Gordijnenaanhuis in. Bij ons kunt u kiezen uit gordijnen met verschillende transparanties, zodat ze ideaal hangen in elke kamer. Wilt u het licht binnenlaten, maar ook uw privacy behouden? Dan is een transparant gordijn wat u zoekt. Gaat uw voorkeur uit naar een wat donkerdere, sfeervolle kamer? Kies dan voor een Vadain gordijn dat minder licht doorlaat.

Hét bekende Wave Systeem

Er kan gekozen worden tussen diverse soorten plooien; de enkele of dubbele plooi, de retourplooi of ingeslagen zeilringen, maar heel mooi is ook het Wave Systeem. Bij de wave confectie ontstaat een perfecte golf waardoor de gordijnen altijd volmaakt hangen.

ALLE typen gordijnen

Gordijnenaanhuis heeft meer dan 15 jaar ervaring met gordijnen en weet als geen ander welk type gordijn bij elk interieur past. Een hoop verschillende interieurstijlen vraagt om diverse typen gordijnen. Vandaar dat u bij ons kunt kiezen uit onder andere rolgordijnen, houten jaloezieën, vouwgordijnen en inbetweens. Voor een overzicht van al onze typen klikt u op raambekleding.

Direct contact opnemen

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op door op de button hieronder te klikken. Wij zullen spoedig contact met u opnemen en komen snel met onze gordijnen bij u thuis, zodat we samen kunnen kijken welk modellen het beste bij uw interieur passen.

Liever telefonisch contact? Bel of app naar 0651275117

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis