Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Duo rolgordijnen op maat gemaakt door Gordijnenaanhuis.com

Het duo rolgordijn of duoshade: Een dubbel doek waardoor de mogelijkheid ontstaat de inkijk en het lichtinval te regelen. De doorkijk kan traploos worden gevarieerd tot een volledige sluiting. Een duo rolgordijn is qua uitstraling een gordijn, met het praktische van een jaloezie; het beste van beide!

Bent u benieuwd hoe ze in uw woonkamer zouden staan? Gordijnenaanhuis komt bij u langs in Groningen of Noord-Drenthe en laat u graag alle stoffen en designs zien. Heeft u een keus kunnen maken? Dan zorgen wij ervoor dat uw duo rolgordijnen op maat bij u thuis worden opgehangen. Maak een vrijblijvende afspraak en geniet van de vele voordelen!

Hoe werkt een duo rolgordijn?

Met een duo rolgordijn zorgt u niet alleen voor een functionele toevoeging aan uw interieur, maar creëert u ook nog eens sfeer in huis! Duo rolgordijnen bestaan uit twee beweegbare stofbanen, namelijk gekleurde en transparante banen. Door middel van een kettingbediening beweegt u gemakkelijk de banen over elkaar heen en reguleert de inkijk en het lichtinval in huis. Wilt u een lichte woonkamer, of liever wat donkerder met privacy, u bepaald het een handomdraai!. Bij ons worden de duo rolgordijnen op maat gemaakt, zodat ze perfect in uw huis passen. Wij komen graag bij u langs in Groningen of Noord-Drenthe voor advies op maat.

Verduisterende duo rolgordijnen voor de slaapkamer

Ook voor de slaapkamer zijn verduisterende duo rolgordijnen zeer geschikt. Een donkere slaapkamer draagt bij aan een betere nachtrust. Daarnaast is een verduisterende duo rolgordijn ook nog eens heel stijlvol.

De voordelen op een rijtje

Een duo rolgordijn biedt veel voordelen. Voor het overzicht zetten we die hieronder voor u op een rijtje.

–    Duo rolgordijnen zijn sfeerbepalend
–    U bepaalt de inkijk
–    U bepaalt het lichtinval
–    Ze zijn een prachtige toevoeging aan het interieur (zowel van binnen- als buitenaf)
–    Ze zijn geschikt voor iedere kamer
–    Ze zijn met één handomdraai te verstellen

Ingemeten en op maat gemaakt bij u thuis in Groningen of Noord-Drenthe

Bij ons worden alle duo rolgordijnen op maat gemaakt. Zo kunnen wij goed inschatten wat écht passend is en komt u niet voor verrassingen te staan, wanneer de raambekleding eenmaal hangt. Nadat alles is opgemeten, maken wij de gekozen duo rolgordijnen op maat en hangen wij deze bij u thuis in Groningen of Noord-Drenthe op.

Neem snel contact op!

Bent u benieuwd naar onze uitgebreide collectie doeken? Neem dan snel contact met ons op. Gordijnenaanhuis komt bij u langs in Groningen of Noord-Drenthe met de hele collectie, bestaande uit vele stoffen, kleuren en designs, waar ongetwijfeld een passend duo rolgordijn voor u tussen zit. Uiteraard laten we u ook graag onze gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, plissés-duettes en meer zien. Klik op de onderstaande button en bepaal voortaan zelf uw sfeer in huis!

Liever telefonisch contact? Bel of app naar 0651275117

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis