Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Welke raambekleding is geschikt voor uw woonkamer?

Bent u opzoek naar raambekleding specifiek voor de woonkamer? Dan zit u bij Gordijnenaanhuis goed! Wij helpen met het kiezen van de juiste raambekleding. De keuze voor raambekleding is heeft namelijk een belangrijk effect op de sfeer in de woonkamer. Het kan juist een warme uitstraling geven, maar het kan de woonkamer ook kil maken wanneer u kiest voor de verkeerde gordijnen. Welke raambekleding is geschikt voor de woonkamer? We helpen u graag een handje bij het maken van de beste keuze.

Raambekleding op maat voor in uw woonkamer

Eigenlijk zijn alle soorten raambekleding wel geschikt voor de woonkamer. Er zijn bijvoorbeeld geen bepaalde materialen die u beter niet in uw woonkamer moet hangen. Dit is bijvoorbeeld wel het geval voor raambekleding in de badkamer. Heeft u interesse in raambekleding van Gordijnenaanhuis.com? Neem dan contact met ons op, we komen graag bij u langs om alles op te mensen en u te voorzien van het beste advies.

We hebben hieronder een selectie gemaakt van verschillende soorten raambekleding die geschikt zijn voor de woonkamer.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn geschikt als raambekleding voor de woonkamer. Ze zijn tijdloos, eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. Tegenwoordig zijn ze in verschillende maten en dessins te koop, waardoor er altijd wel een rolgordijn naar smaak voor u te vinden is. Ze kunnen onderscheiden worden in drie types:

  • Verduisterende rolgordijnen
  • Lichtdoorlatende rolgordijnen
  • Transparante rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen zijn geschikt om licht tegen te houden en houdt warmte tegen. Bij lichtdoorlatende en transparante rolgordijnen geniet u wel van de lichtinval, maar ook van uw privacy. Licht wordt doorgelaten, maar het is van buiten niet mogelijk om naar binnen te kijken. Vooral voor de woonkamer is dit een geschikte keuze. Zo hoeft u niet in het donker te zitten wanneer de rolgordijnen dicht zijn, maar geniet u wel van uw privacy. Lees hier over onze rolgordijnen.

Plisségordijnen

Een plisségordijnen past al raambekleding eigenlijk in elke woonkamer. Een plisségordijn heeft een soort gevouwen stof en wordt vaak gebruikt voor hun transparante werking. Wilt u liever geen transparant plisségordijn? We bieden ook de optie om te kiezen voor een (semi) verduisterend plissé. Hiermee geniet u zowel van een schitterende lichtinval als van uw privacy. Handig aan plisségordijnen is dat u zelf de lichtinval kunt bepalen door de hoogste van zowel de boven- als de onderzijde in te stellen. Dit wordt ook wel de top down bottom up genoemd. Lees hier meer over onze plisségordijnen.

Horizontale en houten jaloezieën

Jaloezieën zijn erg populair als raambekleding voor de woonkamer. Ze zorgen namelijk voor een moderne en ruimtelijke uitstraling in de woonkamer. Met jaloezieën heeft u altijd een goede lichtregeling, want er kan altijd met het juiste licht gespeeld worden. Er zijn daarnaast veel mogelijkheden om de jaloezieën nog decoratiever te maken. Ze worden volledig op maat gemaakt en bij u thuis opgehangen als u dit wenst. Lees hier meer over onze horizontale jaloezieën en houten jaloezieën.

Raambekleding voor uw woonkamer kopen bij Gordijnenaanhuis.com

Het kiezen van de juiste raambekleding is erg belangrijk, want ze zijn erg sfeerbepalend in uw woning. Bij Gordijnenaanhuis.com helpen we daarom graag. Wanneer interesse heeft in raambekleding voor uw woonkamer van Gordijnenaanhuis.com, neem dan gerust contact met ons op. We plannen vervolgens een afspraak om bij u thuis alles op te meten. De raambekleding zal op maat gemaakt worden en wordt vervolgens bij u thuis opgehangen. Zo heeft u straks raambekleding hangen die precies in uw woonkamer past. Naast raambekleding voor in de woonkamer, kunt u bij ons ook terecht voor raambekleding voor uw schuifpui en raambekleding voor uw keuken. Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Stuur dan een Whatsappbericht naar 0651275117 of vul ons contactformulier in. Bellen mag natuurlijk ook!

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis