Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Raambekleding voor uw slaapkamer: dit is de beste keuze

Heeft u raambekleding nodig voor uw slaapkamer? Dan bent u bij Gordijnenaanhuis.com zeker goed. Hier kunt u namelijk terecht voor allerlei verschillende soorten raambekleding, ook wel bekend als raamdecoratie, voor de slaapkamer. De slaapkamer is misschien wel de belangrijkste ruimte waar goede raambekleding nodig is. Een goede nachtrust is namelijk erg belangrijk en een te lichte kamer is niet bevorderlijk. Maar welke raambekleding is nou het meest geschikt voor in de slaapkamer?

Welke raambekleding in slaapkamer?

Houdt u net als de meeste mensen van een donkere slaapkamer als u gaat slapen? Dan is een verduisterend gordijn in de slaapkamer echt een must. Deze verduisterende gordijnen laten namelijk geen licht door en zorgen er ook voor dat uw kamer niet te warm wordt. Uw nachtrust kan namelijk bepaald worden door licht en warmte dat uw kamer binnendringt. De keuze voor raambekleding in de slaapkamer kan uw nachtrust dus flink beïnvloeden. Behalve functioneel is raambekleding voor de slaapkamer ook een onderdeel van het interieur. Waar bij de ene slaapkamer verduisterende gordijnen prachtig staan, kan het bij een andere slaapkamer juist zijn dat verduisterende vouwgordijnen goed tot zijn recht komen. Belangrijk voor uw keuze is dat u zich goed laat informeren.

Verduisterende gordijnen slaapkamer

Verduisterende gordijnen voor in de slaapkamer zijn aan de binnenkant gevoerd, waardoor de stof geen licht doorlaat en ook deels de warmte tegenhoud. Let hier goed op bij het kopen van uw gordijnen of vraag er expliciet naar. Niet alle gordijnen zijn namelijk verduisterend. Wij helpen u natuurlijk graag met het vinden van de meest geschikte verduisterende gordijnen voor uw slaapkamer. Meer weten over onze gordijnen?

Bekijk meer

Verduisterende rolgordijnen slaapkamer

Rolgordijnen komen vaak voor in slaapkamers. Rolgordijnen zijn betaalbaar en zien er altijd strak uit. Een klassieke en moderne oplossing als u het ons vraagt. Door middel van verduisterende rolgordijnen voorkomt u dat licht en warmte uw kamer binnendringt en geniet u van een heerlijke nachtrust. Ze zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus er zit altijd wel iets bij wat bij uw interieur past. We maken de rolgordijnen zelfs speciaal voor u op maat en hangen het vervolgens bij u thuis op.

Bekijk meer

Verduisterende vouwgordijnen

Zijn rolgordijnen niet iets voor u? Misschien zijn vouwgordijnen dan wat voor u. Voor verduisterende vouwgordijnen kunt u namelijk ook bij ons terecht. Vouwgordijnen zijn stijlvol en geven uw woning een warme, klassieke en elegante look. Deze gordijnen brengen iets meer sfeer mee dan rolgordijnen. Ze zijn dan ook in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Modern, klassiek of romantisch? Wij kunnen allerlei soorten stijlen voor u in huis halen.

Bekijk meer

Hoe krijgt u uw slaapkamer donker?

Uw slaapkamer donker krijgen kan natuurlijk met verduisterende gordijnen, of dit nou vouwgordijnen of rolgordijnen zijn, het belangrijkst is dat ze verduisterend zijn. Verder kunt u natuurlijk ook denken aan rolluiken. Deze laten namelijk geen straaltje licht uw kamer binnen. Ideaal voor een pikdonkere kamer. Rolluiken zorgen niet echt voor een knusse sfeer in de slaapkamer. Om toch sfeer te creëren, kunt u als raamdecoratie in de slaapkamer ervoor kiezen om inbetweens erbij te nemen. Dit zijn trendy lichtdoorlatende gordijnen die uw slaapkamer sfeer geven.

Voor een goede nachtrust is de keuze voor de juiste raamdecoratie in uw slaapkamer erg belangrijk. Om uw slaapkamer maximaal te verduisteren, adviseren wij altijd de raambekleding op maat te laten maken. Bij een standaard gordijn bestaat de kans dat de maten net even afwijken van het raam. Door alles te laten inmeten zorgen we ervoor dat er geen licht meer doorkomt. Met onze rijdende showroom komen we graag bij uw langs. We kunnen dan meteen de kleur in uw interieur bekijken. Wij denken graag met u mee over wat de beste raambekleding voor uw slaapkamer is. We meten alles op en rekenen voor u uit wat de raamdecoratie voor uw slaapkamer gaat kosten. Zo weet u waar u aan toe bent en wij ook! We maken alles speciaal voor u op maat en komen het bij u thuis ophangen. Interesse?

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis