Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Raambekleding schuifpui: welke is geschikt?

Op zoek naar raambekleding voor uw schuifpui? Een schuifpui is een bewegend object, wat ervoor kan zorgen dat niet elke raambekleding hiervoor geschikt is. Maar wat is dan wel geschikt? We hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet. Zo weet u welke raambekleding geschikt is voor uw schuifpui.

Raambekleding voor uw schuifpui op maat gemaakt

Voordat u raambekleding gaat uitzoeken is het belangrijk om te weten hoe lang en hoe breed uw schuifpui is. Zorg ervoor dat u de schuifpui goed opgemeten hebt. Het opmeten van gordijnen kan best moeilijk zijn. Hier kunnen we u bij helpen, lees meer op de pagina inmeetservice. Houd bij het opmeten van de schuifpui rekening met het feit dat de raambekleding niet op de schuifpui gemonteerd kan worden. Het glas beweegt namelijk altijd langs elkaar heen.

Lukt het opmeten zelf niet? Dan kunnen wij ook bij u thuis komen. Bij Gordijnenaanhuis hebben we namelijk ook inmeetservice aan huis. Bij u thuis meten we ter plekke de maten op, dus ook de maat van de schuifpui waar de raambekleding moet komen te hangen. We kunnen u dan ook gelijk voorzien van professioneel advies en u kunt uw wensen bij ons kwijt. Op basis daarvan worden de kosten berekend, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent. Na uw goedkeuring wordt de raambekleding gemaakt en worden ze door ons opgehangen. Zo ervaart u de complete service.

Gordijnen voor de schuifpui

Gordijnen zijn ideaal, deze doet u overdag open en wanneer het schemerig begint te worden doet u ze weer dicht. Zo kunt u overdag genieten van veel licht en geven de gordijnen sfeer aan de schuifpui. In de avond zorgen ze voor privacy. Meer weten? Bekijk meer over onze gordijnen.

Duettes voor de schuifpui

Duettes zijn steeds vaker te zien in huishoudens. Het is een hele trendy raambekleding en is de perfecte oplossing wanneer u wel houdt van privacy, maar ook wilt genieten van het daglicht. Ook voor uw schuifpui is het geschikt. Duettes zijn over het algemeen gemaakt van licht materiaal, wanneer u ze opgetrokken heeft zal er geen dik pakket overblijven. Dit kan bij houten jaloezieën bijvoorbeeld wel het geval zijn. Met onze top down bottom up plissés en duettes is het mogelijk om zowel de boven- als onderzijde te laten zakken. Lees meer informatie over onze plissés en duettes.

Rolgordijnen voor uw schuifpui

Veel mensen kiezen voor rolgordijnen als raambekleding voor hun schuifpui. Dit komt omdat rolgordijnen gemakkelijk in gebruik zijn. Wilt u de schuifpui gebruiken? Dan zijn ze eenvoudig omhoog te trekken. Wanneer u naar buiten wilt gaan, dienen de rolgordijnen wel een groot stuk opgehaald te worden. Onze rolgordijnen zijn leverbaar in veel doeken, kleuren en stijlen. Zowel lichtdoorlatende en transparante als verduisterende rolgordijnen zijn leverbaar. Zo zit er altijd wel een geschikt rolgordijn voor u bij! Lees hier meer over onze rolgordijnen.

Raambekleding kopen voor de schuifpui bij Gordijnenaanhuis

Raambekleding voor uw schuifpui koopt u natuurlijk bij Gordijnenaanhuis.com. Al 20 jaar zijn we actief in de woninginrichting, we kunnen u daarom altijd voorzien van het beste advies. Of u nou raambekleding nodig heeft voor uw schuifpui, badkamer of een andere ruimte, bij Gordijnenaanhuis.com bent u altijd aan het juiste adres. Van ons krijgt u namelijk altijd het beste. We komen bij u langs om alles op te meten en geven u professioneel advies.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? 

App naar 0651275117 of stuur een mail naar info@gordijnenaanhuis.com. We zullen daar dan snel op reageren. 

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis