Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Raambekleding openslaande deuren

Steeds vaker kiezen mensen voor openslaande deuren om zo een ruimte groter en lichter te maken. Zo wordt met openslaande tuindeuren de tuin bij de woonkamer getrokken waardoor deze nog groter lijkt. Het gevaar daarbij is dat er volop inkijk is en er weinig privacy meer is. Omdat mensen toch gesteld zijn op hun privacy kan het gewenst zijn om de inkijk en lichtinval te beperken. Om zelf de hoeveelheid lichtinval en inkijk te bepalen, is er speciale raambekleding voor openslaande deuren. Mensen met openslaande deuren in huis, zetten deze met enige regelmaat open. Bij de keuze voor raambekleding voor openslaande deuren is het daarom belangrijk om rekening te houden dat de deuren nog steeds makkelijk open en dicht kunnen.

Populaire raamdecoratie voor openslaande deuren

Het kiezen van de juiste raamdecoratie voor openslaande deuren kan lastig zijn, dit begrijpen we goed. Er zijn tal van decoratieve oplossingen om voor de openslaande deuren te hangen. Ter inspiratie geven we een aantal populaire voorbeelden. Lees snel verder en wie weet zit er iets moois voor u tussen.

Gordijnen voor openslaande deuren

De meest gangbare en toepasbare oplossing zijn gordijnen. Gordijnen helpen mee bij het creëren van de sfeer in huis en zorgen daarbij voor minder inkijk en lichtinval. De gordijnen voor openslaande deuren worden vaak op het plafond of de muur bevestigd en zijn gemakkelijk opzij te schuiven zodat u zelf bepaalt hoeveel lichtinval u toelaat. Zo kunt u kiezen voor verduisterende gordijnen, maar ook voor luchtige inbetweens gordijnen. Inbetweens beperken de inkijken, maar zorgen nog steeds voor voldoende lichtinval.

Rolgordijnen voor openslaande deuren

Rolgordijnen zijn op de deur zelf te monteren en door zijgeleiding zal het rolgordijn strak tegen het raam blijven zitten wanneer de deur geopend wordt. Naast de standaard rolgordijnen zijn duo rolgordijnen voor openslaande deuren ook erg in trek. Dit komt door de makkelijke bediening met een ketting hierdoor kunt u zelf de hoeveelheid lichtinval en inkijk bepalen.

Jaloezieën voor openslaande deuren

Jaloezieën hebben een tijdloze uitstraling en passen goed in verschillende soorten interieurs. Jaloezieën zijn makkelijk aanpasbaar aan elk interieur en de hoeveelheid lichtinval en inkijk is gemakkelijk aan te passen. Naast verschillende kleuren horizontale jaloezieën van aluminium zijn er ook houten jaloezieën voor openslaande deuren verkrijgbaar.

Plissé en duettes voor openslaande deuren

Met een plissé en duette voor openslaande deuren zorg je voor voldoende lichtinval, maar beperk je de inkijk. Een plissé en duette kan aan het deurkozijn gemonteerd worden. Dankzij speciale steunen zal de plissé of duette dicht bij het raam blijven wanneer de deur geopend of gesloten wordt.

Raambekleding voor openslaande deuren op maat

Bij de keuze voor raambekleding voor openslaande deuren is het belangrijk dat deze op maat gemaakt wordt om zo functioneel mogelijk te blijven. De raambekleding moet de inkijk en lichtinval per slot van rekening voldoende beperken. Verstandig is daarom om niet voor standaard raambekleding te gaan, maar raambekleding op maat laten te maken zodat u hier jarenlang plezier van heeft.

Raamdecoratie voor openslaande deuren bij Gordijnenaanhuis.com

Bij Gordijnenaanhuis.com hebben we ruime ervaring met alle soorten raamdecoratie voor elk soort raam of deur. Zoekt u passende raamdecoratie voor openslaande deuren? Wij komen graag met onze bus vol voorbeelden bij u langs, voorzien u van advies en meten direct gratis alles in.

Meer weten? Neem dan contact met ons op of Maak afspraak

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis