Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Raambekleding voor de deur

Door de toenemende populariteit van een industrieel interieur zijn de openslaande deuren al jaren niet meer weg te denken uit Nederlandse woningen. Dit is niet zo gek aangezien deze deuren ervoor zorgen dat een woonkamer groter lijkt. Er komt namelijk meer lichtinval in de woning, waardoor een optisch effect wordt gecreëerd. Hierdoor lijkt een woonkamer al sneller groter dan dat het daadwerkelijk is. Toch hebben openslaande deuren een groot nadeel. In de zomer schijnt de zon constant naar binnen. Hierdoor zal het al snel te warm worden in de woonkamer. Om dit te voorkomen is het te adviseren om te kiezen voor raambekleding op de openslaande deuren. Dit staat niet alleen stijlvol, maar zorgt er ook voor dat uw woonkamer tijdens warme zomerdagen een aangename temperatuur heeft. Bij Gordijnenaanhuis vindt u verschillende soorten schitterende raambekleding voor uw deur.

Houten jaloezieën voor landelijk of industrieel interieur

Sinds een paar jaren zijn houten jaloezieën razend populair. Dit is logisch aangezien deze raambekleding geweldig staat bij zowel een landelijk als een industrieel interieur. Daarnaast bieden houten jaloezieën veel mogelijkheden op het gebied van lichtinval en privacy. Heeft u regelmatig last van pottenkijkers? Dan kunt u gemakkelijk de lamellen kantelen. Dit zorgt ervoor dat vreemden niet meer bij uw woning naar binnen kunnen kijken. Ideaal als u in een drukke buurt woont! Toch is het bij aanschaf belangrijk om te weten dat montage op de deur bij houten jaloezieën niet mogelijk is. Deze raambekleding heeft immers te brede lamellen om achter de deurklink te vallen. Dit betekent dat u de houten jaloezieën bij het openen van de deur op dient te trekken. Indien u hier geen last van wilt hebben dan zijn aluminium jaloezieën een perfecte oplossing.

Een warme uitstraling met plisségordijnen

Wilt u uw woonkamer een warme uitstraling geven? Kies dan eens voor schitterende plisségordijnen voor uw deur. Deze raambekleding ziet er niet alleen leuk uit, maar heeft ook nog eens een functionele werking. Plisségordijnen bestaan namelijk uit twee stoflagen die isolerend werken. Hiermee worden zowel de kou als hitte tegengehouden. Daarnaast biedt deze raambekleding net zoveel privacy als jaloezieën voor de deur. De plisségordijnen kunnen immers aan de boven- en onderkant geopend worden. Wanneer u behoefte heeft aan meer privacy dan opent u gemakkelijk het gordijn aan alleen de bovenkant. Pottenkijkers hebben geen schijn van kans meer.

Rolgordijnen voor uw deur

Als laatste kunt u ervoor kiezen om een rolgordijn op uw deur te bevestigen. Hierbij is het noodzakelijk om te weten dat de stof niet voorbij de deurklink kan komen. Dit komt doordat het rolgordijn aan de voorkant van de buis rolt. Toch geeft deze voordelige raambekleding een tijdloze uitstraling aan uw woonkamer. Door het grote aanbod aan verschillende kleuren is er voor elk interieur wel een passend exemplaar te vinden. Niet voor niets hangt erin bijna iedere woning wel een rolgordijn.

Raambekleding deur in Groningen

Twijfelt u over welke raamdecoratie het beste bij uw deur past? Neem dan snel contact op met Gordijnenaanhuis. Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Dit zorgt ervoor dat wij altijd naar uw wensen luisteren om vervolgens tot een passende oplossing te komen. Zo adviseren wij u graag met het vinden van het juiste product, de mooiste kleur en een geschikte stof voor de ramen van uw deur. Daarnaast komen we alles bij u thuis opmeten zodat u raambekleding op maat krijgt. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie altijd past! Voor de beste raambekleding in Groningen ga je natuurlijk naar Gordijnenaanhuis.

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis