Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Raambekleding voor uw dakkapel: welke is het meest geschikt?

Heeft u recent een schitterende dakkapel laten plaatsen? Overweeg dan eens om van deze nieuwe gecreëerde ruimte een slaapkamer te maken. Hiermee krijgt u namelijk een ontzettend ruime slaapkamer. Natuurlijk wilt u een zo goed mogelijke nachtrust krijgen in deze nieuwe ruimte. Dit is mogelijk dankzij raambekleding voor uw dakkapel. Hierbij kunt u denken aan rolgordijnen, jaloezieën of inbetweens. Toch vinden de meeste mensen het lastig om raambekleding voor een dakkapel te kiezen. Dit komt doordat niet elke dakkapel dezelfde ramen heeft. Bij Gordijnenaanhuis helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Niet voor niets vindt u in ons assortiment raambekleding in verschillende kleuren. Zo is er voor ieder interieur wel een perfecte exemplaar te vinden. 

Rolgordijnen voor uw dakkapel

Rolgordijnen zijn een uitstekende keuze wanneer u een slaapkamer zo donker mogelijk wilt maken. Deze raambekleding houdt namelijk het zonlicht tegen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld langer uitslapen in de zomer. Wanneer u genoeg heeft geslapen dan kunt u eenvoudig het rolgordijn omhoog doen. Dit zorgt ervoor dat er zonlicht in de kamer komt. Daarnaast zitten al onze rolgordijnen in een aluminium frame. Het monteren van de raambekleding op het kozijn wordt hierdoor gemakkelijker. Er zal geen beschadiging ontstaan aan uw dakkapel.  

Jaloezieën 

Wanneer u liever van uw extra ruimte een badkamer maakt dan zijn jaloezieën een uitstekend idee. Deze raambekleding kan namelijk goed tegen vocht. Behalve dit praktisch voordeel zijn de jaloezieën ook een prachtige toevoeging aan uw dakkapel. Ideaal als u een bepaalde inrichting in gedachten heeft! Zo past een zwarte variant perfect bij een stoere industriële uitstraling en de zachtere tinten bij een Scandinavisch interieur. Door verschillende kleuren aan te bieden zit er altijd een geschikt exemplaar tussen voor uw huis.  

Vouwgordijnen 

Naast rolgordijnen kunt u ook kiezen om vouwgordijnen te nemen in de slaapkamer. Deze vouwgordijnen komen in de mooiste stofsoorten en de helderste kleuren. Gaat u voor doorschijnende of juist voor verduisterende vouwgordijnen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Hierdoor is er voor ieder interieur een bijpassende raambekleding te vinden. Daarnaast is het monteren van vouwgordijnen kinderspel. Deze raamdecoratie is namelijk op een speciale manier ontwikkelt. Hierdoor wordt het mogelijk om zonder beschadigingen de vouwgordijnen op het kozijn te monteren.  

Raambekleding voor uw dakkapel bij Gordijnenaanhuis.com

Twijfelt u over welke raambekleding het beste bij uw dakkapel past? Neem dan snel contact op met Gordijnenaanhuis. Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Dit zorgt ervoor dat wij altijd naar uw wensen luisteren om vervolgens tot een passende oplossing te komen. Zo adviseren wij u graag met het vinden van het juiste product, de mooiste kleur en een geschikte stof voor de ramen van uw dakkapel. Daarnaast komen we alles bij u thuis opmeten zodat u raambekleding op maat krijgt. Zo weet u zeker dat uw raambekleding altijd past! Voor de beste raambekleding in Groningen ga je natuurlijk naar Gordijnenaanhuis. 

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis