Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaak
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Multisol zonwering voor iedere ruimte

Multisol maakt al meer dan 40 jaar een groot assortiment van verschillende soorten binnenzonwering. Multisol staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van de raambekleding voor de aantrekkelijke prijs. Multisol heeft een breed aanbod aan rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, Multishade, jaloezieën in verschillende kleuren, materialen en stijlen.

Dé Multisol dealer van Groningen

Als Multisol dealer in Groningen leveren wij alle soorten raamdecoraties die door Multisol worden gemaakt. Als u Multisol raambekleding bij ons koopt hoeft u niet eens meer naar de winkel! Wij komen gewoon bij u langs, zodat u alle kleuren direct binnen uw interieur kan bekijken. Ook zorgen wij ervoor dat alles perfect wordt opgemeten, en zodra de raambekleding klaar is, hangen wij ze ook voor u op.

Alle soorten Multisol raambekleding bij Gordijnen aan huis

Multisol heeft een groot assortiment van verschillende soorten raamkleding. Zo heeft Multisol verschilde collecties van rolgordijnen, plissé, Duette en vouwgordijnen. Alle soorten raambekleding zijn van hoog kwalitatieve stoffen gemaakt. De stoffen kommen in veel verschillende soorten stijlen, designs en lichttransparanties.

Er zijn veel verschillende soorten jaloezieën, zowel verticaal als horizontaal. Ook is er keuze uit verschillende soorten materialen voor de lamelle, zoals kunststof, aluminium en textiele lamellen. Ook heeft Multisol unieke, houten jaloezieën met een rustige en warme uitstraling.  Ook heeft Multisol multishades ontwikkeld, dit soort jaloezieën zijn gemaakt met twee lagen stof, zo kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen.

Multisol prijzen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van Multisol raambekleding, of wilt u meer informatie of de prijs van Multisol producten? Neem contact met ons op, dan kunnen wij u persoonlijk advies geven ver wat voor Multisol gordijnen geschikt voor uw ruimte. De prijs van Multisol raambekleding is afhankelijk van wat voor soort raambekleding u zoekt en hoe groot de raambekleding moet zijn.

Multisol raambekleding op maat gemaakt

Raamdecoraties zijn erg bepalend voor de sfeer van een ruimte. Daarom is het belangrijk dat de raambekleding die u uitkiest geschikt zijn voor u. Bij gordijnen aan huis begrijpen wij dit, daarom denken wij graag met u mee over de afwerking van uw raamdecoratie. Alle Multisol onderdelen en raamdecoraties die wij leveren in de regio Groningen worden bij u aan huis opgemeten en precies op maat gemaakt. Zo heeft u gegarandeerd écht passende gordijnen in huis.

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis