Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Multisol raambekleding

Multisol is een gerenommeerd merk dat raamdecoratie en zonwering van hoogwaardige kwaliteit maakt. Het bedrijf heeft in zijn ruim 40 jarige bestaan een toonaangevende positie binnen de zowel decoratieve als functionele raambekleding behaald. Bij Gordijnenaanhuis hebben wij een breed aanbod aan rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, Multishade, jaloezieën van Multisol.

Multisol: hoogwaardige producten voor een vriendelijke prijs

Ondanks dat de focus van Multisol ligt op het maken van actuele en hoogwaardige raamdecoratie is dit niet terug te zien in de prijs. Om iedereen mooie gordijnen te kunnen aanbieden houdt dit bedrijf de prijzen laag.

Ze hebben een groot assortiment van verschillende soorten raambekleding. Zo zijn er meerdere productlijnen van rolgordijnen, plissé, Duette en vouwgordijnen. Alle soorten raambekleding zijn van hoogkwalitatieve stoffen gemaakt. De stoffen komen in vele stijlen en designs. Daarnaast verschillen de varianten van elkaar op basis van transparantie. Zo zijn er compleet transparante, maar ook verduisterende modellen beschikbaar.

Wanneer u kiest voor multisol jaloezieën, kunt u kiezen uit zowel verticaal als horizontale lamellen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kiest u het materiaal van de lamellen. Hierbij kunt u kiezen uit kunststof, aluminium of textiel. Ook heeft Multisol unieke, houten jaloezieën met een rustige en warme uitstraling. Tot slot leveren wij Multishade. Dit zijn jaloezieën gemaakt met twee lagen stof. Hierdoor heeft u de complete controle over de lichtinval in uw woning.

Dé Multisol dealer van Groningen

Als Multisol dealer in Groningen leveren wij alle soorten raamdecoraties die door Multisol worden gemaakt. Wanneer u raambekleding bij ons koopt, komen wij bij u langs en hoeft u niet eens meer naar de winkel! Zo kunt u alle kleuren direct binnen in uw interieur bekijken. Ook zorgen wij ervoor dat alles perfect wordt opgemeten, en zodra de raambekleding klaar is, hangen wij ze voor u op.

Hoogwaardig en betaalbaar

Bent u geïnteresseerd in het kopen van Multisol raambekleding, of wilt u meer informatie over de prijzen? Neem contact met ons op, dan kunnen wij u persoonlijk advies geven over welke voor Multisol oplossingen geschikt zijn voor uw woning. Omdat de producten op maat worden gemaakt, werken wij niet met een standaard Multisol prijslijst. Afhankelijk van het type raambekleding en de benodigde grootte varieert de prijs van uw bestelling.

Multisol producten bij Gordijnenaanhuis

Multisol producten die u bij Gordijnenaanhuis koopt worden voor uw op maat gemaakt. Zo bent u voorzien van een passend resultaat en sluit de raambekleding goed aan. Alvorens wij de producten op maat laten maken, meten wij de gordijnen bij u thuis op. Na de fabricage plaatsen wij de Multisol raambekleding en zorgen we voor een mooie afwerking.

Heeft u vragen over een van onze producten of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via 06-51275117. Bent u benieuwd naar hoe de producten van Multisol er bij u thuis uit zien? Maakt dan snel een afspraak!

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis