Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Isolerende gordijnen voor in uw woning

We zeggen vaak dat gordijnen voor warmte zorgen. Met isolerende gordijnen is dit zeker het geval. Naast een warm en sfeervolle uitstraling zorgen isolerende gordijnen ook dat tijdens de koude wintermaanden daadwerkelijk de warmte in huis blijft. Met de huidige gas- en energieprijzen is dit een eenvoudige energiebesparende oplossing die zichzelf snel weer terugverdient.

Isolerende gordijnen als energiebesparende maatregel

Door de huidige gas- en energieprijzen zijn veel huiseigenaren bezig met het toepassen van energiebesparende maatregelen. Zo zijn veel huishoudens al voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Voor dit soort oplossingen zijn vaak flinke investeringen nodig. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Een betaalbare energiebesparende oplossing zijn isolerende gordijnen.

Isolerende gordijnen zien er hetzelfde uit als gewone gordijnen, qua uitstraling en sfeer hoef je dus niet in te leveren. Doordat isolerende gordijnen dikker van stof zijn, houdt het beter de warmte in huis vast dan normale gordijnen. De best isolerende gordijnen zijn ook verduisterend. Verduisterende gordijnen houden nog meer warmte vast. Hierdoor hoef je in koude wintermaanden minder hard te stoken en draagt dit weer bij aan de besparing op de gas- en energierekening.

Isolerende gordijnen voor een beter binnenklimaat

Behalve dat isolerende gordijnen goed werken tegen kou van buitenaf en de warmte in huis houden in de koude wintermaanden, zijn isolerende gordijnen ook ideaal voor de warme zomermaanden. Wanneer tijdens de warme zomermaanden overdag de gehele dag de zon op de ramen schijnt, zorgen isolerende gordijnen ervoor dat de warmte niet in het huis trekt. Hierdoor blijft de temperatuur tijdens de warme zomermaanden binnenshuis aangenaam.

Isolerende gordijnen voor elke ruimte

Isolerende gordijnen kunnen gebruikt worden in elke ruimte in huis of op kantoor. Zo zijn er isolerende gordijnen voor in de woonkamer en keuken, maar door de verduisterende werking worden ze ook veel in slaapkamers gebruikt. Behalve isolerend is de verduisterende werking voor veel mensen fijn voor in een slaapkamer.

Isolerende gordijnen op maat gemaakt

Bij Gordijnenaanhuis.com komen we met onze gordijnenbus bij u aan huis in de provincie Groningen en Drenthe en kunt u gelijk een keuze maken uit ons ruime assortiment raambekleding. Zo kunt u direct zien of de door u gekozen gordijn past bij het interieur. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u daarbij goed adviseren. Bijkomend voordeel, we meten alles direct in en zorgen dat de gordijnen op maat gemaakt worden. Hierdoor weet u zeker dat de gordijnmaten juist zijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van isolerende gordijnen in uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies.

 

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis