Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Raambekleding aan huis in Veendam en omgeving, door Gordijnenaanhuis.com

Wilt u de beste service en kwalitatief beste raambekleding in de omgeving van Veendam? En dat allemaal bij u thuis opgemeten en geleverd en opgehangen? 

Woonachtig in Veendam en op zoek naar raambekleding in Veendam en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Gordijnenaanhuis is al 20 jaar actief in de woninginrichting, daarom krijgt u gegarandeerd een vakman bij u thuis over de vloer. Onze bedrijfsnaam verklapt het al, u hoeft niet meer naar de winkel te gaan om de lastige keuze te maken wat betreft raamdecoratie. Gordijnenaanhuis komt bij u thuis met een bus vol verschillende soorten raamdecoratie zodat u direct kunt bekijken hoe het in uw interieur past. Wanneer u een keuze heeft weten te maken, meten we alles op voor u en rekenen uit wat het gaat kosten.

Raambekleding prijzen

Heeft u niet veel te besteden? Dat is niet erg, wij hebben raambekleding in variërende prijzen zodat er voor ieder wat tussen zit. U heeft ruime keuze uit decoratie voor grote ramen of kleine ramen. Er zit altijd wel wat geschikts tussen. Verder bieden wij u natuurlijk verschillende soorten raamdecoraties aan.

Het is mogelijk om in de omgeving van Veendam verschillende soorten raamdecoratie uit te zoeken: 

Gordijnen

Gordijnen hebben veel verschillende functies, ze zorgen ervoor dat niemand van buiten naar binnen kan kijken. Daarnaast vermijden ze dat er te veel licht naar binnen schijnt, ze isoleren en verbeteren de akoestiek in de woning. Gordijnenaanhuis.com komt bij u thuis in Veendam en heeft de volledige collectie van gordijnen in de bus. Daarnaast worden de gordijnen bij u thuis ingemeten, hebben we alle kleuren opzak zodat u altijd kan vergelijken wat het beste past bij u interieur.

Houten Jaloezieën

Naast dat houten jaloezieën niet alleen moor zijn, is het ook nog eens praktisch, functioneel en decoratief. U heeft het beste van beide in huis met de jaloezieën. Ze creëren een luxe en warme uitstraling. Wij maken de houten jaloezieën op maat voor u.

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen geven uw woning een klassieke, warme en elegante look. Wanneer je de vouwgordijnen omhoog doet of laat zakken, rollen ze niet op maar vouwen juist. De lichtinval kan je geheel zelf bepalen door te draaien aan de ketting of bedieningskoord.

Inbetweens

De tendy gordijnen die lichtdoorlaten. Het zijn luchtige gordijnen die sfeer creeren in uw woning. Ze zorgen ervoor dat niet iedereen zo maar naar binnen kan kijken. Ze combineren perfect met houten jaloezieën.

Plissés en Duette

Plissés bestaan uit een laagje gevouwen stof, daarom worden ze vaak gebruikt voor hun transparante werking. Duettes zijn ideaal voor alle jaargetijden, ze bestaan uit twee laagjes gevouwen stof. Zo is het beter tegen zon en lichtbeheersing in uw huis.

Rolgordijnen

Bent u opzoek naar de beste rolgordijnen in omgeving Veendam? Rolgordijnen zijn modern en mooi. Het is een klassieke oplossing voor het bekleden van uw ramen. Ze zijn betaalbaar en een aantrekkelijk alternatief voor andere type, die mogelijk te duur zijn.

Raamdecoratie Veendam

Gordijnaanhuis.com is dé raamspecialist in de omgeving van Veendam. Hierin onderscheiden wij ons van de concurrenten, dit komt door de jarenlange ervaring en de passie voor ons werk. Wij leveren, meten en hangen de gordijnen aan huis op.

Om de beste gordijnen en raambekleding voor u te kunnen leveren in Veendam, werken wij samen met veel bekende merken zoals: Multisol en Vadain. Beide zijn experts op het gebied van raambekleding en leveren prachtige, op maat gemaakte gordijnen voor u.

Raamdecoratie bepalend voor de sfeer

Raamdecoratie is in uw huis zeer bepalend voor de sfeer in de ruimte. Het is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Wij begrijpen dit maar al te goed! Over afwerkingen hoeft u zich ook geen zorgen te maken, wij denken hier maar al te goed mee.

Producten thuis in Veendam ingemeten, op maat gemaakt en geplaatst

Wij leveren niet alleen aan huis, nee wij meten ook alles bij u thuis in Veendam en omgeving op. Alle raamdecoratie die wij leveren bij u thuis opgemeten en vervolgens op maat gemaakt. Zo kunnen wij inschatten wat het beste past bij u thuis en komt u niet voor verassingen te staan.

Dus bent u opzoek naar raambekleding in de omgeving Veendam dan kunt u altijd bij Gordijnenaanhuis.com terecht.

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis