Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaak
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Gordijnen en andere raambekleding bij u aan huis in Roden en omgeving

Bent u op zoek naar gordijnen of andere raambekleding in Roden en omgeving? En heeft u geen zin om naar de winkel te gaan? Gordijnenaanhuis.com komt bij u thuis! .

Doordat wij bij u thuis komen, kunt u gelijk verschillende gordijnen en raambekleding vergelijken en matchen met de rest van de inrichting. Ook wanneer u geen groot budget heeft, is dit geen probleem. Wij hebben gordijnen in verschillende prijsklassen beschikbaar. Zo is er voor ieder wat wils.

Verschillende soorten raambekleding in Roden

Wanneer wij met onze bus langskomen in Roden, heeft u een ruime keuze uit raambekleding. Naast gordijnen kunt u bij ons ook terecht voor:

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze? wij adviseren en helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Doordat wij met onze bus bij uw thuiskomen, kunnen we gelijk met u kijken welke gordijnen of andere raambekleding het beste bij u past. Vervolgens meten wij het in en zorgen we dat de voor u op maat gemaakte gordijnen of raambekleding gemonteerd wordt.

Raambekleding in Roden voor elke inrichting

Het is altijd een uitdaging om passende raambekleding voor uw woning in Roden te vinden. Een jaren 30 woning met een landelijke inrichting vraagt om andere raambekleding dan een nieuwbouw appartement met een strak design. Of het houten jaloezieën of inbetweens zijn die het beste bij uw inrichting passen. Door ons ruime assortiment van hoogwaardige raambekleding hebben we altijd een passend aanbod voor uw ramen.

is in uw huis zeer bepalend voor de sfeer in de ruimte. Het is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Wij begrijpen dit maar al te goed! Over afwerkingen hoeft u zich ook geen zorgen te maken, wij denken hier maar al te goed mee.

Raambekleding in Roden door Gordijnaanhuis.com

Gordijnaanhuis.com is dé raamspecialist in de omgeving van Roden. Met onze advies aan huis onderscheiden wij ons van de concurrenten, dit komt door de jarenlange ervaring en de passie voor ons werk. Wij hebben veel bekende merken in ons assortiment zoals: Multisol en Vadain. Beide zijn experts op het gebied van raambekleding en leveren prachtige, op maat gemaakte gordijnen voor u.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gordijnen en raambekleding in Roden en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak.

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis