Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Gordijnen Roden

Bent u op zoek naar gordijnen in Roden of omgeving? Gordijnenaanhuis ontzorgt u van begin tot eind.

Met ons rijdende magazijn komen bij u langs. Zo kunt u gelijk verschillende gordijnen en raambekleding vergelijken en matchen met de rest van de inrichting. Ons aanbod sluit aan bij een ieders budget. Van vriendelijke geprijsde varianten tot luxe modellen, wij hebben voor ieder wat wils. Ontdek het nu en maak een afspraak voor nieuwe gordijnen in Roden!

Verschillende soorten raambekleding in Roden

Wanneer wij met onze bus langskomen bij u in Roden, heeft u een ruime keuze uit diverse soorten raambekleding. Naast gordijnen kunt u bij ons ook terecht voor:

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze? Door onze jarenlange ervaring met het leveren van verschillende soorten raamdecoratie kunnen wij u voorzien van advies op maat. Doordat wij met onze bus bij u langskomen, ziet u direct welke gordijnen of andere raambekleding het beste bij uw woning passen. Heeft u de geschikte gordijnen gevonden? Dan meten wij deze in en zorgen we dat de voor u op maat gemaakte gordijnen of raambekleding gemonteerd wordt.

Raambekleding in Roden voor elke inrichting

Veel mensen hebben moeite met het vinden van de juiste gordijnen. In Roden en omstreken kiezen veel mensen voor Gordijnenaanhuis dankzij de all-in service aan huis. Afhankelijk van de stijl van hun woning kiezen zij een passende soort raambekleding. Zo vraagt een jaren 30 woning met een landelijke inrichting om andere raambekleding dan een nieuwbouw appartement met een strak design. Door ons ruime assortiment van hoogwaardige raambekleding hebben we altijd een passend aanbod voor uw woning.

Gordijnen in Roden van Gordijnenaanhuis

Gordijnaanhuis.com is dé raamspecialist in de omgeving van Roden. Met ons advies aan huis onderscheiden wij ons van de concurrenten. Daarnaast voorzien wij u graag van advies. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat uw woning nodig heeft op het gebied van raambekleding.

Wij hebben veel bekende merken in ons assortiment zoals: Multisol en Vadain. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van raambekleding en gordijnen in Roden en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak.

 

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis