Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Gordijnen kinderkamer

Wanneer u op zoek bent naar geschikte gordijnen voor de kinderkamer, dan kan dit nog wel eens een lastige keuze worden. Er zijn namelijk onwijs veel verschillende gordijnen met elk hun eigen voor- en nadelen. Bij raambekleding voor kinderkamers is het echter belangrijk om te kijken naar kleur, verduistering en veiligheid. Kinderen hebben veel slaap nodig. Goed verduisterende raambekleding zorgt voor de juiste verduistering in de slaapkamer wat bijdraagt aan de nachtrust van uw kind. Bij Gordijnenaanhuis.com vindt u een ruim assortiment aan kindergordijnen in verschillende kleuren, dessins en prints. Daarbij voldoen al onze kindergordijnen aan de laatste regels voor kindveiligheid. Op zoek naar gordijnen voor de kinderkamer? Neem nu een kijkje in ons assortiment, neem contact op of kom gezellig langs!

Verduisterende gordijnen kinderkamer

Niet alleen volwassen mensen slapen beter in een donkere kamer, maar ook voor kinderen is het enorm belangrijk dat de kamer niet te licht is tijdens het slapen. Met behulp van verduisterende gordijnen in de kinderkamer zorgt u ervoor dat het zonlicht wordt tegengehouden en dat uw kind voldoende slaap heeft. Wanneer u gordijnen wilt kopen voor de kinderkamer, houd er dan rekening mee dat u verduisterende raambekleding in huis haalt.

Populaire raamdecoratie voor kinderkamers

Maar goed, welke gordijnen moet u dan kopen? Dat verschilt uiteraard per situatie en wensen. Over het algemeen zijn er een paar populaire raamdecoraties die in veel kinderkamers terug te vinden zijn. Wij behandelen deze populaire gordijnen voor u.

Gordijnen kinderkamer

Bij Gordijnenaanhuis.com vindt u voor elk raam van uw kinderkamer een geschikt gordijn. Deze kunt u ook nog eens geheel volgens wens op maat laten maken. Met een gordijn van ons geeft u de kinderkamer meteen sfeer mee. Naast het op maat laten maken, kunt u ook kant-en-klare gordijnen kopen. Bekijk hier al onze gordijnen.

Jaloezieën kinderkamer

Jaloezieën zijn enorm populair in kinderkamers en dat is natuurlijk ook niet voor niets. Ze geven een mooie sfeer aan de kamer en u kunt erg gemakkelijk de lichtinval regelen. Wanneer u de kamer wilt verduisteren kunt u jaloezieën combineren met verduisterende gordijnen. Bij ons vindt u horizontale jaloezieën en houten jaloezieën.

Rolgordijnen kinderkamer

Rolgordijnen zijn terug te vinden in transparante, luchtdoorlatende en verduisterende stoffen. Dit soort gordijnen hebben veel voordelen, zo zijn ze geschikt voor zowel draai- als kiepramen en zijn ze erg praktisch in gebruik. U kunt ze namelijk volledig oprollen, voor volledig zonlicht. waardoor ze niet meer in uw zicht zijn. Door rolgordijnen naar beneden te rollen, bepaalt u zelf het lichtinval, ideaal voor kinderen die het spannend vinden in het donker. Rolgordijnen bij kinderkamers zijn daarom erg populair.

Vouwgordijnen kinderkamer

Vouwgordijnen vinden we ook regelmatig terug in kinderkamers. Het fijne van vouwgordijnen in kinderkamers is dat ze erg gemakkelijk de kinderkamer in een keer kunnen verduisteren. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor u ze geheel naar wens kan inrichten.

Plisségordijnen kinderkamer

Plisségordijnen voor kinderkamers zijn ook erg populair. Naast dat ze heel stijlvol zijn en sfeer geven zijn ze namelijk ook goed voor verduistering. Bent u dus op zoek naar gordijnen voor de kinderkamer? Bekijk zeker eens de plisségordijnen.

Veiligheid erg belangrijk

Omdat we te maken hebben met kinderen, staat veiligheid natuurlijk voorop. De gordijnen en raamkleding van Gordijnenaanhuis.com voldoen allemaal aan de laatste regels voor kindveiligheid. Zo worden bijvoorbeeld de lengtes van de koordjes aangepast, zodat ze er niet in verstrikt kunnen raken. Ook is de montagehoogte van belang. Door de raamdecoratie op minimaal anderhalf meter hoogt te monteren, kunnen kleine kinderen en niet bij. Bent u op zoek naar veilige gordijnen voor in de kinderkamer? Koop dan uw gordijnen bij ons.

Kant-en-klare kinderkamer gordijnen

Kant-en-klare gordijnen zijn erg populair, ook in de kinderkamer. Dit is ook helemaal niet zo gek. Ze zijn namelijk erg handig. Zoals de naam al verklapt zijn de gordijnen al af en hoeft u ze enkel en alleen nog maar op te hangen. Ook qua functionaliteit zijn ze van hoge kwaliteit, zo geven ze de gewenste verduistering in de kinderkamer en geven ze de nodige privacy. Naast op maat gemaakte gordijnen, vindt u bij ons ook kant-en-klare gordijnen voor in de kinderkamer!

Gordijnen kinderkamer op maat

Door te kiezen voor gordijnen op maat in uw kinderkamer, weet u zeker dat de kinderkamer maximaal verduisterd is. Met onze gratis inmeetservice komen we bij u langs, meten we alles in en zorgen voor op maat gemaakte gordijnen en andere raambekleding. En wanneer u dit wenst, hangen we het ook nog voor u op.

Gordijnen kinderkamer kopen

Bent u op zoek naar raambekleding voor de kinderkamer? Bij Gordijnenaanhuis.com vindt u een ruim assortiment aan kindergordijnen in allerlei verschillende maten, kleuren, dessins en prints. Ook voldoen al onze kindergordijnen aan de regels voor kindveilgheid en zijn ze van hoge kwaliteit. Kindergordijnen kopen? Neem nu een kijkje in ons assortiment, neem contact op of kom gezellig langs!

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis