Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Raambekleding aan huis in Delfzijl en omgeving, door Gordijnenaanhuis.com

Bent u opzoek naar raambekleding in de buurt van Delfzijl, en wilt u dit het liefst thuis aan de deur uitzoeken? Dat kan wij komen naar uw huis toe.

Heeft u geen groot budget? Dat is niet erg, wij varieren in prijs zodat er voor ieder wat tussen zit. U heeft de keuze uit grote ramen of kleine ramen. Er zit altijd wel wat geschikts tussen.

Het is mogelijk om in de omgeving van Delfzijl verschillende soorten raamdecoratie uit te zoeken:

Maar u zit nu met de kwestie wat past het best bij mijn interieur? Wij helpen u graag bij het maken van de keuze.

Bijvoorbeeld een mooie jaren dertig woning in Delfzijl, die krijgt meer sfeer wanneer je mooie gordijnen ophangt. Deze geven veel warmte en helpt ideaal tegen de tocht.

Bij een mooie nieuwbouwwoning in Delfzijl zou het heel trendy zijn om jaloezieën op te hangen, dit creëert ook nog eens privacy. Wij leveren u maatwerk in Delfzijl, speciaal voor uw interieur gemaakt.

Raamdecoratie Delfzijl

Gordijnaanhuis.com is dé raamspecialist in de omgeving van Delfzijl. Hierin onderscheiden wij ons van de concurrenten, dit komt door de jarenlange ervaring en de passie voor ons werk.

Om de beste gordijnen en raambekleding voor u te kunnen leveren in Delfzijl, werken wij samen met veel bekende merken zoals: Multisol en Vadain. Beide zijn experts op het gebied van raambekleding en leveren prachtige, op maat gemaakte gordijnen voor u.

Raamdecoratie bepalend voor de sfeer

Raamdecoratie is in uw huis zeer bepalend voor de sfeer in de ruimte. Het is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Wij begrijpen dit maar al te goed! Over afwerkingen hoeft u zich ook geen zorgen te maken, wij denken hier maar al te goed mee.

 

Producten thuis in Delfzijl ingemeten, op maat gemaakt en geplaatst

Wij leveren niet alleen aan huis, nee wij meten ook alles bij u thuis in Delfzijl en omgeving op. Alle raamdecoratie die wij leveren bij u thuis opgemeten en vervolgens op maat gemaakt. Zo kunnen wij inschatten wat het beste past bij u thuis en komt u niet voor verassingen te staan.

Dus bent u opzoek naar raambekleding in de omgeving Delfzijl dan kunt u altijd bij Gordijnenaanhuis.com terecht.

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis