Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaak
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Raambekleding aan huis in Assen en omgeving, door Gordijnenaanhuis.com

Bent u opzoek naar raambekleding in de buurt van Assen, en wilt u alles in uw eigen huis uitkiezen, laten opmeten en laten ophangen? 

Gordijnenaanhuis is al 20 jaar actief in de woninginrichting, daarom krijgt u gegarandeerd een vakman bij u thuis over de vloer. Onze bedrijfsnaam verklapt het al een beetje, u hoeft niet meer naar de winkel te gaan om de lastige keuze te maken wat betreft raamdecoratie. Gordijnenaanhuis komt bij u thuis waar we direct kleuren in uw interieur kunnen bekijken. We meten alles op voor u en rekenen uit wat het gaat kosten. 

Heeft u geen groot budget? Dat is niet erg, wij variëren in prijs zodat er voor ieder wat tussen zit. U heeft de keuze uit decoratie voor grote ramen of kleine ramen. Er zit altijd wel wat geschikts tussen. 
Verder bieden wij u natuurlijk verschillende soorten raamdecoraties aan. 

Het is mogelijk om in de omgeving van Assen verschillende soorten raamdecoratie uit te zoeken: 

Maar u zit nu met de kwestie wat past het best bij mijn interieur? Wij helpen u graag bij het maken van de keuze. Wij komen aan huis met een groot kleurenpalet, zodat u direct alle kleuren kunt bekijken en vergelijken.  

Bijvoorbeeld een mooie jaren veertig woning in Assen, die krijgt veel meer sfeer wanneer je raamdecoratie ophangt. De decoratie geeft veel warmte aan uw woning en het helpt ook nog een tegen de toch.  

Bij een mooie nieuwbouwwoning in Assen zou het heel trendy zijn om jaloezieën op te hangen, dit creëert ook nog eens privacy. U heeft zelf de mogelijkheid om te kiezen voor openheid van uw woning of toch meer privacy. U kunt namelijk de jaloezieën draaien naar uw eigen wensen. 

In de omgeving van Assen zijn we uitermate bekend, we hebben meerdere klanten zitten en komen ook graag een keertje naar u toe. Wij leveren maatwerk, speciaal gemaakt voor uw interieur. 

Raamdecoratie Assen 

Gordijnaanhuis.com is dé raamspecialist in de omgeving van Assen. Hierin onderscheiden wij ons van de concurrenten, dit komt door de jarenlange ervaring en de passie voor ons werk. Wij leveren, meten en hangen de gordijnen aan huis op.  

Om de beste gordijnen en raambekleding voor u te kunnen leveren in Assen, werken wij samen met veel bekende merken zoals: Multisol en Vadain. Beide zijn experts op het gebied van raambekleding en leveren prachtige, op maat gemaakte gordijnen voor u.  

Raamdecoratie bepalend voor de sfeer 

Raamdecoratie is in uw huis zeer bepalend voor de sfeer in de ruimte. Het is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Wij begrijpen dit maar al te goed! Over afwerkingen hoeft u zich ook geen zorgen te maken, wij denken hier maar al te goed mee.  

Producten thuis in Assen ingemeten, op maat gemaakt en geplaatst 

Wij leveren niet alleen aan huis, nee wij meten ook alles bij u thuis in Assen en omgeving op. Alle raamdecoratie die wij leveren bij u thuis opgemeten en vervolgens op maat gemaakt. Zo kunnen wij inschatten wat het beste past bij u thuis en komt u niet voor verassingen te staan.  

Dus bent u opzoek naar raambekleding in de omgeving Assen dan kunt u altijd bij Gordijnenaanhuis.com terecht.  

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis