Advies op maat bij u thuis? Maak afspraak
Gordijnen aan huis
Rijdende showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Op maat gemaakt
2 jaar onvoorwaardelijke garantie

Gordijnen aan huis met de gordijnenbus van Gordijnenaanhuis.com

Het uitzoeken van de juiste gordijnen kan een lastige klus zijn. U staat in de bouwmarkt voor het raamdecoratie-schap en wordt overvallen door alle soorten gordijnen, de verscheidenheid aan kleuren, diverse afmetingen en de vele stofjes. Herkenbaar? Gordijnenaanhuis.com biedt u de perfecte oplossing: gordijnen(advies) aan huis met onze gordijnenbus!

Onze gordijnenbus: De mobiele showroom bij u thuis

Gordijnenaanhuis.com biedt u de mogelijkheid om uw raamdecoratie in de comfortabele sfeer van uw woonkamer, slaapkamer of keuken uit te zoeken. Onze vakmannen brengen u graag, op afspraak, een bezoek met onze gordijnenbus. In de bus zijn diverse collecties aanwezig van bekende merken, zoals Vadain en Multisol.

De gordijnenbus van Gordijnenaanhuis.com

Zodra u contact met ons hebt opgenomen, maken we zo snel mogelijk een afspraak met u. Op de afgesproken datum brengen wij u een bezoek met onze bus vol gordijnen. Vervolgens kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. Vervolgens meten we de ruimte op en rekenen we voor u het bijbehorende kostenplaatje uit. Uiteraard is een dergelijke offerte geheel vrijblijvend. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op.

Maatwerk uitzoeken in uw eigen woonkamer

Hebt u een keuze kunnen maken? Dan maken wij de gekozen raamdecoratie perfect voor u op maat. Of het nu gaat om gordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen, inbetweens, plissés en duettes, rolgordijnen, rails of roedes: onze vakmannen regelen het voor u. Sterker nog, binnen 3 à 4 weken komen onze specialisten de bestelde raamdecoratie vakkundig voor u plaatsen. Zo kunt u er altijd vanuit gaan dat u goed product ontvangt waar u nog jaren plezier van zult hebben.

10 jaar garantie op uw gordijnen

Wij zijn overtuigd van de deskundigheid van onze bekwame vakmannen en de kwaliteit van onze gordijnen. Om die reden geven we u gratis 10 jaar garantie op fabricagefouten en 2 jaar onvoorwaardelijke garantie op gebreken die te wijten zijn aan ondeugdelijkheid van de materialen. Meer weten over onze voorwaarden? Neem contact op!

Onze gordijnenbus bij u voor de deur? Maak een afspraak

Geen zin om naar de winkel te gaan? Wij komen graag bij u thuis met onze gordijnenbus! Woont u in de provincie Groningen of (Noord) Drenthe? Maak dan gelijk een afspraak via onze website, stuur ons een e-mail of bel ons via: 06 512 75 117.

U maakt een afspraak via de site, mail of telefoon

Wij komen direct bij u aan huis met voorbeelden en kleur opties

U kijkt wat u het mooist vindt, en kiest uw nieuwe gordijnen uit

Wij maken alles specifiek op maat. Wij hangen het vervolgens op bij u in huis

Advies op maat bij u thuis? Dat kan in de provincie Groningen en in Noord Drenthe

Gordijnen aan huis